Περιοδεία στην Ελλάδα ξεκίνησε ο χαρισματικός Τάκης Ζαχαράτος και μάλιστα με νέα παράσταση που έχει επιμεληθεί ο ίδιος και έχει τίτλο «Έλα μες στην αγκαλιά μου».

Ο γνωστός μίμος σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά και με τα χίλια πρόσωπα που καταφέρνει να μιμηθεί με άνεση, περνάει από το μιούζικαλ, κι από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά και στα πρόσωπα της επικαιρότητας σε ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από υπέροχα τραγούδια.

H Ματίνα Παγώνη θα τα… σπάει με τον Μαζώ, η Λίνα Μενδώνη θα συνομιλήσει με την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η Αντέλ θα τα πει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρινέλλα θα γράψει ξανά ιστορία, ο Σάκης Ρουβάς θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Γιώργο Σαμπάνη, η Άντζελα Δημητρίου θα κατατροπώσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τσάκα- Τσούκα καθώς τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor. Στην αγκαλιά του Τάκη Ζαχαράτου θα βρεθούν για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Εμανουέλ κι η Μπριζίτ Μακρόν, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά κι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ θα παλεύει να βρει «Σασμό» με τον Αστέρη κι ο Δούκας Σεβαστός με τη Μυρσίνη θα έχουν εξαντληθεί από τα τσιμπήματα της Dr. Frinou.

Πρόγραμμα περιοδείας
Κυρ, 3/7, Θέατρο Γαβαλιώτισσας - Έδεσσα
Τρι, 5/7, Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών - Γιαννιτσά
Κυρ, 17/7, Νέο Στάδιο Αναγόρα - Δημοτικό Στάδιο Κως
Κυρ, 24/7, Θέατρο "Ερωφίλη" - Ρέθυμνο
Τετ, 3/8, Ανοιχτό Θέατρο Μουδανιών -Θεσσαλονίκη
Κυρ, 28/8, Θέατρο Άλσους Βέροιας - Βέρροια
Παρ, 9/9, Θέατρο Αλτιναλμάζη - Αλεξανδρούπολη
Σαβ, 10/9 Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής - Κομοτηνή

Ώρα έναρξης: 21:30