Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσµου την προηγούµενη ∆ευτέρα, ο Στέφανος Κορκολής θα πραγµατοποιήσει ακόµα µία εµφάνιση σήμερα ∆ευτέρα, 16 Μαΐου. Μια συναυλία που ουσιαστικά σηµατοδοτεί και τη λήξη της σεζόν για το θέατρο «Παλλάς».

Ο διεθνούς φήµης συνθέτης, πέρα από την αναδροµή στο έργο του και τις δικές του επιτυχίες, θα ερµηνεύσει ο ίδιος τραγούδια που έχει γράψει για άλλους σπουδαίους τραγουδιστές, όπως ο ∆ηµήτρης Μητροπάνος, η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιώργος Νταλάρας, η ∆ήµητρα Γαλάνη, η Μαρινέλλα, ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και άλλοι.

Μαζί του, η ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη, βασική του ερµηνεύτρια τα τελευταία χρόνια, η οποία µεταξύ άλλων µετράει ήδη στο ενεργητικό της δύο διπλούς χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος δηµόσια την αποκάλεσε «αποκάλυψη µεγατόνων».

________

Στη σκηνή του «Παλλάς» θα ακουστούν τραγούδια όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «∆εν είσαι εδώ», «Ο άγγελός µου», «Εκατό φορές κοµµάτια», «Το πιο γλυκό κοµµάτι της ζωής µου», «Οι αποσκευές», «Σ’ έχω ερωτευτεί» και, φυσικά, δικές του επιτυχίες από τη δεκαετία του ’90, όπως το «Σκόνη και θρύψαλα», «Στους πέντε ανέµους», «Το σηµάδι του σκορπιού», «Ti voglio», «Εχω µια διαίσθηση», «Χωρίς εσένα», «Οι µέρες της φωτιάς», «Αγάπη παράξενη» και πολλά άλλα.

Επί σκηνής θα τον τιµήσει ένας από τουςπιο σηµαντικούς ερµηνευτές της νεότερης γενιάς: ο Πάνος Μουζουράκης.

«Ηθελα να έχω έναν δικό µου άνθρωπο από τον χώρο. Στην πρώτη συναυλία είχα την Αλκηστη (Πρωτοψάλτη), τώρα τον Πάνο Μουζουράκη. Παρότι η φιλία µας µετράει πολλά χρόνια, µας ενώνει και “Το πιο γλυκό κοµµάτι της ζωής µου”, ένα κοµµάτι που είπα στα τέλη του ’80 µε αφορµή µια πολύ γνωστή τηλεοπτική διαφήµιση εκείνης της χρονιάς», δηλώνει στο «Secret».

Στέφανος Κορκολής: Εντυπωσιακή Sold Out συναυλία στο Παλλάς (photo+video) -  Sportcyclades.gr

Ο ίδιος νιώθει ιδιαίτερα χαρούµενος που η συναυλία αυτή είναι µια γιορτή. «Εµείς γιορτάζουµε καιτο γεγονός ότι ο κόσµος έρχεται έπειτα από καιρό και µπαίνει χωρίς να χρειάζεται να δείξει το πιστοποιητικό εµβολιασµού ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό µας “κλείνει το µάτι” ότι µπαίνουµε σε µια, ας το πούµε, κανονική ροή πραγµάτων. Το περιµέναµε πώς και πώς. Η διάθεσή µας είναι γιορτινή. Είµαστε όλοι χαρούµενοι. Το γιορτάζουµε µε µουσική, και το γεγονός ότι έχω ξαναβρεθεί και µε µουσικούς από την εποχή των '90s, που µου κάνουν ένα πολύ ωραίο guest, είναι πολύ συγκινητικό. Ολο το “Παλλάς” γέµισε στην πρώτη συναυλία µε συγκίνηση και ρυθµό και εύχοµαι τη ∆ευτέρα να συµβεί ακριβώς το ίδιο και να φύγουµε µε ένα Ηρώδειο µπροστά µας για να γιορτάσω τα 30 χρόνια µου στη µουσική», καταλήγει ο Στέφανος Κορκολής.

o-stefanos-korkolis-sto-theatro-pallas-mazi-tou-i-sofia-manousaki-filiki-symmetochi-panos-mouzourakis__2_