Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η συνέντευξη τύπου της φιλανθρωπικής παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου με τίτλο Strangers in the Night που διοργανώνεται την Τρίτη 22 Μαρτίου στο θέατρο Παλλάς για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Lifeline Hellas. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Σκοπός είναι η υποστήριξη των παιδιών της Ουκρανίας και η προσφορά θερμοκοιτίδων στο Νοσοκομείο «‘Έλενα Βενιζέλου».

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στην τηλεφωνική της σύνδεση ευχαρίστησε τον Τάκη Ζαχαράτο, το θέατρο Παλλάς, τον Δήμο Αθηναίων, το Panas Group, τους δημοσιογράφους, τους χορηγούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης. Επίσης, αναφέρθηκε στην χαρά της προσφοράς και στην αξία της φιλανθρωπίας.

ΦΩΤΟ: ΣΟΦΙΑ ΣΠΥΡΑΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ, ΑΝΤΖΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ-ANDREWS, ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ-ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ, ΕΥΑ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΑΚΟΥ

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για την μία και μοναδική παράσταση που δημιούργησε και ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του δίνεται να προσφέρει σε ένα τόσο σπουδαίο σκοπό. "Τα παιδιά δεν έχουν σύνορα, είπε ο Τάκης Ζαχαράτος. Από εμάς χρειάζονται προστασία και φροντίδα. Η παράσταση αυτή είναι αφιερωμένη στον πατέρα μου  που έφυγε πρόσφατα.  Είναι αυτοβιογραφική. Ξεκινάει από την Πάτρα και φτάνει στο Παλλάς . Θέλω να πω στους θεατές πως ήρθαν όλες αυτές οι σημαντικές ντίβες στη ζωή μου και αποφάσισαν να μοιραστούν τη διαδρομή μου."

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων να στηρίξει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και την σημασία του φιλανθρωπικού έργου του Lifeline Hellas.

Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas και νύφη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, ευχαρίστησε τους συντελεστές, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης και μίλησε για την αξία της φιλανθρωπίας. 

Η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Αντιπρόεδρος Lifeline Hellas, μίλησε για τα 20 χρόνια του Lifeline Hellas και το έργο του ανθρωπιστικού οργανισμού στα κρατικά νοσοκομεία παίδων.

Ο Γιάννης Σαχίνης, Γενικός Γραμματέας του Lifeline Hellas, μίλησε για το έργο του ανθρωπιστικού οργανισμού και την σημασία της παράστασης αυτής. 

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Έλενα Βενιζέλου Κυρία Εύα Κοντοσταθάκου, ευχαρίστησε το Lifeline Hellas για τη μεγάλη του προσφορά στο νοσοκομείο και σημείωσε την αναγκαιότητα υποστήριξης ενός δημόσιου νοσοκομείου όπως το Έλενα και τις δυσκολίες του. Με αυτή την έννοια η παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου αποκτά ιδιαίτερη σημασία. 

ΦΩΤΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ, ΑΝΤΖΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ-ANDREWS, ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για μια και μοναδική (μέχρι νεωτέρας…) νέα παράσταση, με τον τίτλο Strangers in the Night που διοργανώνεται για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Lifeline Hellas κι έχει σκοπό την υποστήριξη των παιδιών της Ουκρανίας και την προσφορά θερμοκοιτίδων στο Νοσοκομείο «‘Έλενα Βενιζέλου». 

Ο Τάκης Ζαχαράτος, ευαίσθητος καλλιτέχνης απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα και χαρισματικός perfomer γ’ αυτή την εξαιρετικής σημασίας βραδιά, παρέα με τους υπέροχους μουσικούς του θα μας ταξιδέψει.

Εκεί όπου ο Φρανκ Σινάτρα συναντά τον Ντιν Μάρτιν και κλείνουν το μάτι στην Αλίκη τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους …. στην υγειά μας!

Η Aντέλ θα γοητευτεί από την φωνή της Σοφίας Βέμπο και Έιμι Γουαϊνχάουζ από την φωνή της Εντίθ Πιάφ .

Η Μαρλέν Ντίτριχ θα κρυφακούσει την Τζένη Βάνου να υμνεί τον έρωτα και ο Λούις Άρμστρονγκ θα διστάζει να διαλέξει ανάμεσα στην Βίκυ Μοσχολιού και την Σίρλευ Μπάσευ.

Όσο για την Ζωζώ Σαπουντζάκη; Δεν θα δυσκολευτεί να κάνει σαματά με τα ζίλια της τραγουδώντας Αmado mio κοντράροντας την Μέριλιν Μονρόε ενώ η Λάιζα Μινέλι θα χειροκροτεί την Μαρινέλλα από την κουίντα. 

Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος - Σοφία Σπυράτου

Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου

Κείμενα: Τάκης Ζαχαράτος

Ενορχήστρωση: Δημ. Δημόπουλος 

Στη φιλανθρωπική βραδιά θα τηρηθούν οι υγειονομικοί κανονισμοί. Είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά την είσοδο. 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2109828002, 6943902264

Εισιτήρια από 20 ευρώ. 

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr 

ΦΩΤΟ: ΣΟΦΙΑ ΣΠΥΡΑΤΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ      

Lifeline Hellas

Στο τέλος Απριλίου, το Lifeline Hellas θα ολοκληρώσει την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου προσθέτοντας έξι (6) θέσεις και τον εξοπλισμό της, την δωρεά έξι ( 6) θερμοκοιτίδων και έξι (6 ) μόνιτορ.