σταφανοσ_χυτηρησ
Πολιτισμός

Ο γιος της Μαρίας Φαραντούρη και του Τηλέμαχου Χυτήρη παίζει τζαζ στο Μέγαρο

Τι είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή της η Μαρία Φαραντούρη για τον γιο της

Ο Στέφανος Χυτήρης , γιος της Μαρίας Φαραντούρη και του Τηλέμαχου Χυτήρη έγινε μουσικός και αυτόν τον καιρό μουσική περφόρμανς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μαζί με δυο φίλους του.

Στη μουσική περφόρμανς τον Στέφανο Χυτήρη που παίζει ντραμς συνοδεύουν η Ίνγκριντ Λάουμπροκ (σαξόφωνο) και ο Ελίας Στεμεζέντερ (πιάνο). Την ανακοίνωση για αυτή μοιράστηκε μέσω Facebook και ο Τηλέμαχος Χυτήρης.
face_Xitirhs

Όπως αναφέρει, οι τρεις μουσικοί που γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη, όπου και εμφανίστηκαν σε διάφορους χώρους, εξερευνούν τα όρια ανάμεσα στις μουσικές συνθέσεις και στη δημιουργία πολυδιάστατων ηχητικών τοπίων. Η περφόρμανς που θα παρουσιάσουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αποτελεί την πρώτη εμφάνιση του τρίο στην Ευρώπη και σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας παραγωγικής πορείας.
στεφανοσ_χυτηρης

Η Μαρία Φαραντούρη για τον γιο της


«Οταν γέννησα τον γιο μας είχα φοβίες και στρες και ενοχές ότι δεν περνούσα αρκετό χρόνο μαζί του γιατί ταξίδευα πολύ. Ο Τηλέμαχος είχε μπει στην πολιτική και αφιέρωνε πολλή από την ενέργειά του εκεί. Αποφάσισα τότε να περιορίσω τις εμφανίσεις μου. Πήγαινα να τραγουδήσω όποτε προέκυπτε κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Να είμαι κάθε βράδυ σε κάποιο μαγαζί δεν το διανοήθηκα καν. Δεν μπορούσα. Ζήλευα τις τραγουδίστριες που κατάφερναν να είναι κάθε βράδυ καλοκουρδισμένες – φαντάζομαι είναι η αγάπη του κόσμου που σου δίνει τη δύναμη, εγώ δεν μπορούσα να μπαίνω τόσο συχνά σε αυτό που λέμε έμπνευση, είχα άλλους ρυθμούς», είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξη στο Βήμα για τον γιο της, η Μαρία Φαραντούρη.