Επανέρχεται η παράσταση «Ρινόκερος», σχεδόν 20 ημέρες μετά την πρόωρη διακοπή που προκάλεσε η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει, καθώς δεν επιθυμούσε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένους θεατές.

Η αυλαία ανεβαίνει και πάλι στις 16 Δεκεμβρίου με τον Αιμιλιανό Σταματάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μπερανζέ.

Στην παράστασης παίζουν επίσης οι ηθοποιοί Στέλιος Ιακωβίδης, Αναστασία Στυλιανίδη, Ροζαμάλια Κυρίου, Θάνος Μπίρκος, Γιώργος Νούσης, Αγγελική Τρομπούκη, Κωστής Μπούντας και Αναστασία Κελέση.
rinokeros
Από τα εμβληματικά έργα του Θεάτρου του Παραλόγου, «Ο Ρινόκερος» αν και γραμμένος το 1959, παραμένει διαχρονικός και εξαιρετικά επίκαιρος στις μέρες μας. Οι κάτοικοι μιας πόλης μεταμορφώνονται σε ρινόκερους. Τελικά, ο μόνος άνθρωπος που δεν υποκύπτει σε αυτή τη μαζική μεταμόρφωση είναι ο Μπερανζέ, μία πανανθρώπινη μορφή σε σύγχυση, που συνέχεια επικρίνεται ότι πίνει και αργεί. Όπως σημειώνει ο ίδιος ο Ιονέσκο, o «Ρινόκερος» ένα έργο που αντιτίθεται σε κάθε μαζική υστερία, σε κάθε επιδημία που καλύπτεται κάτω από τον μανδύα της λογικής και των ιδεών. Είναι ένα έργο που αποκαλύπτει τις κοινωνικές αρρώστιες που με άλλοθι τις ιδεολογίες μεταμορφώνουν τον άνθρωπο σε επιθετικό ζώο.

Οι παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός.

Ώρες παραστάσεων: Πέμπτη, Παρασκευή: 21:00, Σάββατο: 18:00 και 21:00., Κυριακή: 20:00.