Με αφορμή τη διοργάνωση μεγάλης συναυλίας κατά της φτώχειας από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Κεντρικό Μαγκαζίνο» με την δημοσιογράφο Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο τραγουδιστής, Γεράσιμος Ανδρεάτος.

Ο τραγουδιστής συνεχάρη αυτούς που πήραν την πρωτοβουλία δηλαδή στην Ιερά Μητρόπολη και σε όλους όσους στηρίζουν την εκδήλωση αυτή. «Τους ευχαριστούμε και εμείς σαν πολίτες της κοινωνίας και βάζουμε και εμείς τη δική μας πινελιά να μαζευτεί ο κόσμος, να τραγουδήσουμε μαζί, να περάσουμε καλά και μέσα από αυτό να μαζευτούν κάποια χρήματα για να ενισχυθούν οι άνθρωποι που έχουν την ανάγκη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εύχομαι να σταματήσουν να υπάρχουν φτωχοί άνθρωποι και να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα γιατί εν δυνάμει όλοι μπορεί να βρεθούμε σε μια δύσκολη θέση», υπογράμμισε ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

«Σήμερα στις 19:30 στο Βεάκειο Θέατρο. Έχει δείξει ο κόσμος ήδη πολύ μεγάλη συμπαράσταση, είναι sold out αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν το λέω για να αποθαρρύνουν κάποιους που θέλουν να προσπαθήσουν βεβαίως και την τελευταία στιγμή γίνονται πολλά», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Να το τολμήσουν και να ψάξουν για εισιτήρια και να είμαστε όλοι μαζί να τραγουδήσουμε για κάτι τόσο όμορφο και κοινωφελές», σημείωσε κλείνοντας.