Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο οι γυναίκες θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν ορισμένες λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά.

Θα καταλάβεις πώς πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα του σώματος για να τον προσελκύσεις. Θα μάθεις συγκεκριμένες φράσεις που θα κάνουν την καρδιά του να λιώσει.

Θα εξερευνήσεις μεθόδους που θα ξεκλειδώσουν αυτά που σκέφτεται, και τέλος θα ανακαλύψεις τρόπους που θα τον κάνουν να θέλει να είναι μαζί σου για πάντα.

Τι είναι αυτό που έλκει τους άντρες; Τι βρίσκουν σέξι σε µια γυναίκα; Πώς από ένα απλό ειδύλλιο µετατρέπεσαι στη γυναίκα των ονείρων τους; Πώς γίνεσαι η «Μία και Μοναδική» στα µάτια τους;

Ένας άντρας γράφει για τον κόσμο των γυναικών. Ένας άντρας μας δίνει συμβουλές και δείχνει δρόμους για να τους κάνουμε να λιώσουν. Εσείς θα μείνετε αδιάφορες;



Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Λίνος Καπώνης γεννήθηκε το 1986 στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει ακόμα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ανθρώπινη ψυχολογία, παρακολούθησε προγράμματα και σεμινάρια για τις ανθρώπινες σχέσεις και το sex coaching.

Μετά από πολυετή πορεία αρθρογραφίας σε blogs, το βιβλίο αυτό αποτελεί την πρώτη του συγγραφική προσπάθεια στον χώρο της ψυχολογίας των ερωτικών σχέσεων.

Σε μια εποχή που τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα και οι σχέσεις βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, ο Λίνος Καπώνης παρέχει έξυπνες συμβουλές και τρόπους, ώστε τα δύο φύλα να έρθουν πιο κοντά.

Όνειρό του, κάθε γυναίκα να ανακαλύψει την κρυμμένη αυτοπεποίθησή της, να πετύχει αυτά που θέλει και έτσι να βρει την αγάπη.