Νέο Art Store στην Ύδρα.

MyCrown Art Collection

Στο κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας, άνοιξε τις πόρτες του, το νέο κατάστημα MyCrown Art Collection.

Βρίσκεται στο λιμάνι, στο κεντρικότερο σημείο του νησιού και φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της τέχνης και όχι μόνο.

Σε έναν λιτό και απέριττο χώρο που επικρατεί το λευκό,  και με την φροντίδα της επιμελήτριας ‘Ελυας Τσουβελεκάκη  παρουσιάζονται επιλεγμένα έργα Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών. Τα εκθέματα προέρχονται από γνωστούς αλλά και νέους καλλιτέχνες από τον χώρο των εικαστικών τεχνών (ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτική, μικτές τεχνικές, κ.α.) και αποτελούν εξαιρετικές προτάσεις για την διακόσμηση πολυτελών κατοικιών, εξοχικών σπιτιών, yachts, κα. Επίσης, ο επισκέπτης του νησιού, θα βρει όμορφα αντικείμενα- ιδανικές ιδέες δώρων.

Επιπλέον, το νέο art store, παρουσιάζει τη συλλογή «MyCrown Collection» των  χειροποίητων και customized ειδών διακόσμησης σπιτιού (Μαξιλάρια, Sous plats, sous verres, πετσέτες φαγητού, αρωματικά κεριά, μπουρνούζια, σεντόνια, κ.α.) που είναι κατασκευασμένα από sustainable υφάσματα και υλικά. Είναι κυριολεκτικά, μοναδικά στο είδος τους. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα λατρέψετε!

Λιμάνι Ύδρας, τηλ. 22980 54031, email: mycrown@ltapparel.gr