Τέσσερις φίλοι με το ίδιο πάθος για την τέχνη, συγκεκριμένα τη ζωγραφική, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Ή καλύτερα τα έργα τους και να τα παρουσιάσουν ομαδικά, σαν ένα σύνολο, στο κοινό. Το αποτέλεσμα αυτής της σύμπραξης είναι η έκθεση «Διάθλαση Φωτός», η οποία θα φιλοξενηθεί στο νησί της Μήλου αυτό τον Ιούλιο.

Φιλική υπόθεση

Πίσω από το κλισέ «την ιστορία την γράφουν οι παρέες», υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια: Οι άνθρωποι που μοιράζονται κοινές αγάπες κι ενδιαφέροντα μπορούν να καταφέρουν πολλά, αν συσπειρωθούν. Κάτι αντίστοιχο συνέβη με τέσσερις φίλους- όλοι καλλιτέχνες. Η Ισμήνη Μίχα, η Ιώ Παππά, ο Πέτρος Μάλλης και ο Anest Haderi, όλο τον χειμώνα δούλευαν πυρετωδώς στα ατελιέ τους. Ατομικά, μοναχικά αλλά έχοντας τον ίδιο στόχο. Παρά τις δύσκολες συνθήκες και τις απαγορεύσεις που απαιτούσε η πανδημία. Πλέον, είναι έτοιμοι να εκθέσουν όλοι μαζί τα έργα τους.
2ξγηγ

Η έμπνευσή τους, κοινή: Τα χρώματα και το φως, η θάλασσα, οι ομορφιές τούτου του κόσμου, αλλά και η Αφροδίτη της Μήλου. Στο γραφικό κυκλαδονήσι θα πραγματοποιηθεί εξάλλου η ομαδική τους έκθεση, αφού εκεί ζει ένα από τα μέλη της παρέας, ο Πέτρος Μάλλης.

Ταυτότητα έκθεσης
Τίτλος: Διάθλαση Φωτός
Εγκαίνια: Κυριακή 18 Ιουλίου στις 19:30
Πού: Αίθουσα Τέχνης Πλακιωτών Μήλου, Πλάκα της Μήλου
Διάρκεια: έως 25 Ιουλίου
Μέρες και ώρες: Καθημερινά 10:00-14:00 & 18:00-22:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987207915
Συμμετέχοντες: Ισμήνη Μίχα, Ιώ Παππά, Πέτρος Μάλλης, Anest Haderi