Μία νέα συλλογή με 21 ακυκλοφόρητα κομμάτια του Ντέιβιντ Μπόουι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου με τον τίτλο «The Width of a Circle», με αφορμή την επανακυκλοφορία του «The Man Who Sold The World». Τα κομμάτια είναι όλα ηχογραφημένα το 1970, δηλαδή την εποχή της κυκλοφορίας του LP.

Πέρα από τα ακυκλοφόρητα κομμάτια («Waiting for the Man» των Velvet Underground και «The Width of a Circle»), που δε συμπεριλήφθηκαν στο «The Man Who Sold The World», θα περιέχονται τα «The Prettiest Star», «London Bye, Ta-Ta», «Memory of a Free Festival», «All the Madmen» και «Holy Holy» σε εναλλακτικά remixes, τα οποία έχει επιμεληθεί ο παραγωγός και φίλος του Ντέιβιντ Μπόουι, Τόνι Βισκόντι.

Η έκδοση θα κυκλοφορήσει σε έξι μέρη ως συνέχεια της σειράς «Brilliant Live Adventures», που παρουσίαζε τις συναυλίες του τραγουδιστή κατά τη δεκαετία του 1990. Επιπρόσθετα, θα περιέχει τα πέντε τραγούδια, που παρουσίασε ο Ντέιβιντ Μπόουι στην εμφάνιση του για το BBC στο έργο «Pierrot in Tourquoise (ή, The Looking Glass Murders)», όπου είχε ρόλο σε μια παντομίμα.