Για τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες που δοκιμάζονται όπως όλες λόγω της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα μας, τοποθετήθηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει» με την δημοσιογράφο Ντέπυ Γκολεμά, ο ηθοποιός, Γιώργος Παπαγεωργίου.

Για την θεατρική παράσταση «Αρίστος», ο κ. Παπαγεωργίου ανέφερε: «Ο «Αρίστος» είναι η παράσταση που σκηνοθέτησα πριν από 3-4 χρόνια και έχει ακόμα διαδρομή δηλαδή είναι μια παράσταση που παίζεται ακόμα. Φέτος μοιραία παίχτηκε μέσω live streaming».

Αναφορικά με τη μπάντα polkar, ο ηθοποιός δήλωσε: «Η μπάντα είναι κάτι που το ξεκίνησε πριν από 6-7 χρόνια και έχει τη δική της διαδρομή. Φροντίζω να μην μπλέκω τις δραστηριότητές μου σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω έτσι ώστε να μπορώ να χαίρομαι την κάθε μου ιδιότητα είτε του ηθοποιού, είτε του μουσικού, είτε του σκηνοθέτη ανεμπόδιστα σε κάθε διαφορετική έκφανση της».

«Η Polkar δεν είναι μια μπάντα δρόμου, ξεκίνησε από κάποια μικρά μπαράκια στη Θεσσαλονίκη και παίζαμε αρχικά σε μια περιορισμένη κλίμακα κόσμου. Βέβαια από νωρίς είχαμε ένα μικρό αλλά φανατικό κοινό το οποίο σταδιακά μεγάλωνε. Κάποια στιγμή όταν βγάλαμε και τον πρώτο μας δίσκο και όταν πια κατεβήκαμε και στην Αθήνα για κάποιες συναυλίες άρχισε όλο αυτό να φουντώνει. Αυτή τη στιγμή οι Pοlkar έχουμε σταθερή συνεργασία με το Σταυρό του Νότου και αν όλα πάνε καλά και ανοίξουν τα πράγματα ετοιμάζουμε μια συναυλία στην Τεχνόπολη», σημείωσε επιπρόσθετα.

Ερωτηθείς αν κάνει live streaming, ο Γιώργος Παπαγεωργίου απάντησε: «Με την μπάντα δεν κάναμε live streaming γιατί με τη μουσική είναι λίγο περίεργο το live streaming. Εγώ ακόμα στέκομαι με μια αμηχανία απέναντι σε αυτό γιατί εμένα μου λείπει πάρα πολύ η ζωντανή επαφή με τον κόσμο γιατί στο θέατρο είναι λίγο αλλιώς γιατί πολλές φορές μπορεί να υπάρχει αυτή η αίσθηση του ‘’τέταρτου τοίχου’’ οπότε να μπορεί μια παράσταση κάλλιστα να μπορεί να ανέβει σε live streaming αξιοποιώντας ακριβώς αυτό, ότι είναι σαν να υπάρχει ένας τέταρτος τοίχος με τον θεατή οπότε ο ηθοποιός συγκεντρώνεται στο ρόλο και μέσω της κάμερας μπορεί να έχει έστω την αίσθηση ότι επικοινωνεί με τον θεατή ο τον βλέπει αλλά στη μουσική είναι τόσο έντονη η διάδραση με τον κόσμο ανά πάσα στιγμή».

«Δηλαδή τα δικά μας live η διάδραση με τον κόσμο δεν σταματάει από την αρχή μέχρι το τέλος δηλαδή είναι ανεμπόδιστη η επικοινωνία με τον θεατή. Εγώ έζησα λίγο την άνθηση του ελληνικού rock, ήμουν μικρός αλλά ήταν τα πρώτα μου ακούσματα και ήταν πολύ έντονο θυμάμαι να είμαι στο σχολείο και να περιμένω τη συναυλία της εβδομάδας. Περίπου μια φορά στις δύο εβδομάδες θα είχε κάποιο live που θα περιμέναμε δηλαδή ήταν κάτι που μετρούσαμε μέρες μέχρι να έρθει γράφοντας στο θρανίο 3 και σημερα να το πω κάπως έτσι», διευκρίνισε ο ίδιος.

Στην ερώτηση για το πόσες μπάντες υπάρχουν στο δρόμο, απάντησε: «Δεν έχουν καταγραφεί, ο δρόμος είναι ένα τερέν το οποίο προσφέρεται για τον καθένα. Είναι όμως ένα από τα επαγγέλματα που έχουν χτυπηθεί πάρα πολύ γιατί προφανώς ποια δεν μπορεί να βγει κάποιος έξω να στήσει ένα σετ και να μπορεί να παίξει τη μουσική του. Εμένα αυτό που μ’ αρέσει στους μουσικούς δρόμου είναι ότι θα δεις από πάρα πολλά διαφορετικά είδη, δεν έχουν τίποτα να τους κρίνει οπότε θα δείτε από κάποιον που θα παίζει ρέγκε μέχρι κάποιον που θα παίζει πολκ ή κάποιον που θα παίζει κλασική μουσική ή κάποιον που θα παίζει λαϊκά τραγούδια».

ΔΗΜ: Τραγουδάτε με τη Δανάη (Μιχαλάκη) η οποία έχει επίσης πολύ ωραία φωνή;

«Ναι αμέ», απάντησε ο ηθοποιός.

Ερωτηθείς αν ετοιμάζετε να βγάλει κάποια από αυτά τα τραγούδια στις Άγριες μέλισσες, απάντησε: «Όχι δεν νομίζω».

ΔΗΜ.: Θα ήταν ωραίο να γίνεται και τραγουδιστικό ζευγάρι.

«Θα το δούμε στο μέλλον...», κατέληξε.