O Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery στο τέλος μίας δύσκολης αλλά άκρως δημιουργικής χρονιάς, διοργανώνει την έκθεση-θεσμό τα «Μικρά Ζωγραφικά Έργα 2020» δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους φιλότεχνους να θαυμάσουν, ακόμα και διαδικτυακά και να αποκτήσουν, έργα μικρών διαστάσεων αλλά μεγάλων δημιουργών.

Με απλά βήματα (https://ikastikos-kiklos.com/click-away-έτοιμοι ) και σύμφωνα με τις νέες οδηγίες για τις αγορές μπορούν όλοι να κάνουν και φέτος δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στην έκθεση, που αποτελεί πλέον παράδοση για την γκαλερί μας, παρουσιάζονται έργα τα περισσότερα διαστάσεων 30Χ30 εκ. νεότερων αλλά και παλαιότερων συνεργατών με στόχο να γεμίσουν τις μέρες των εορτών με χρώματα και ευχές.

Οι 20 εικαστικοί μέσα από παλαιότερα αλλά και νέα έργα τους, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τα "Μικρά Ζωγραφικά 2020", δίνουν μια άλλη διάσταση στην έννοια του «εικαστικού δώρου» για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν.

Συμμετέχουν οι ζωγράφοι :

Cacao Rocks, Αντωναρόπουλος Χρήστος, Βαλυράκης Γιάννης, Βενιός Μάρκος, Κούκος Δημήτρης, Λάλας Θανάσης, Μπελιβανάκη Λίλα, Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη Μίνα, Παπαϊωάννου Χριστίνα, Πέρρος Βασίλης, Ράγκου Ράνια, Σιάγκρης Παναγιώτης, Σόρογκας Σωτήρης, Σπάρταλης Άγγελος, Σπυριούνης Κώστας, Σταθόπουλος Γιώργος, Τόλης Κωνσταντίνος, Χανιώτη Δήμητρα, Χαντζαράς Απόστολος, Χάρος Μανώλης

ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

⏲️ Δευτέρα - Κυριακή : 10.00 - 20.00 (τηλεφωνικές παραγγελίες)
☎️ 210 724 5432, 210 364 8335
📧 info@ikastikos-kiklos.com
🏪 eshop:https://ikastikos-kiklos.com/
Ημέρες και ώρες παράδοσης : Δευτέρα - Σάββατο 10.00 - 16.00