«Αυτό το διάστημα, όλοι οι ηθοποιοί είμαστε σε κατάσταση αναμονής», λέει στη στήλη η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, εξηγώντας πως η παράσταση «Τζόρνταν» είναι προγραμματισμένη να συνεχιστεί και αυτόν τον χειμώνα στην Αθήνα, με παραστάσεις κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο θέατρο «Αλάμπρα».

Ακόμα, η ίδια ολοκληρώνει ένα χριστουγεννιάτικο παιδικό παραμύθι και γράφει και ένα μυθιστόρημα, το οποίο ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμο.

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια ηθοποιός που το Instagram έχει λατρέψει. «Το Instagram είναι μια ολόκληρη επιχείρηση. Είναι ακόμα ένα μέσο για να επικοινωνείς τη δουλειά σου με το κοινό σου. Κατ’ αρχάς, το σέβομαι, όπως και τον κόσμο που με ακολουθεί, και το έχω ανοίξει από τότε που ξεκίνησε. Επικοινωνώ με τον κόσμο που με ακολουθεί και απαντώ η ίδια στα μηνύματα.

Οποιος έχει Instagram το κάνει για να προβληθεί η δουλειά του και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο λέει ψέματα - τελεία. Ταυτόχρονα, το ίδιο το Instagram είναι και μια επιχείρηση. Ναι, εγώ δουλεύω και συνεργάζομαι με κάποιες εταιρείες. Είναι γνωστό, δεν το κρύβω και δεν το αποποιούμαι. Είναι δουλειά. Πολλοί το βλέπουν υπεροπτικά. Όταν είχα ξεκινήσει, όλοι κορόιδευαν το Instagram και τώρα δουλεύουν».

Για τα όνειρά της στην υποκριτική είπε: «Πάντα ένας καλλιτέχνης θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω. Ποτέ δεν εφησύχασα με αυτά που κάνω. Είμαι ηθοποιός, έχω σπουδάσει υποκριτική στο εξωτερικό. Από κει και πέρα, κάθε χρόνο κοιτάω να πηγαίνω κι ένα σκαλί παραπάνω. Προσπαθώ, παλεύω, έχω όνειρα και φιλοδοξίες».

Τέλος, ευχήθηκε υγεία σε όλους, αλλά και... υπομονή: «Είναι λογικό όλοι να είμαστε τσιτωμένοι, γιατί μας έχει έρθει από εκεί που δεν το περιμέναμε και πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Ας έχουμε ψυχική ηρεμία και γαλήνη».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»