Ύστερα από τις ανακοίνώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίς και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά για αναστολή των θεατρικών παρατσάσεων στην Αττική, η εταιρεία παραγωγής ΛΥΚΟΦΩΣ ανακοίνωσε πως αναβάλλονται οι τρεις παραστάσεις της Μόνικα Μπελούτσι που ήταν προγραμματισμενες να γίνουν στο Ηρώδειο στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την αναστολή των παραστάσεων σε υπαίθριους χώρους, σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις "Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις" με την Μόνικα Μπελούτσι, που είχαν προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αναβάλλονται. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, καθώς και ο τρόπος αλλαγής των εισιτηρίων για τις νέες αυτές ημερομηνίες.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ TOM VOLF

Αγαπητοί Φίλοι, είναι η καρδιά γεμάτη θλίψη που έχω να ανακοινώσω ότι η πόλη της Αθήνας μόλις αποφάσισε να κλείσει όλες τις αίθουσες λόγω covid και ακυρώνονται όλες οι παραστάσεις μας... Λυπούμαστε βαθιά για τα 7500 άτομα που είχαν κλείσει θέση για μία από τις τρεις παραστάσεις. Και λυπάμαι βαθύτατα για όλη την ομάδα μας (Γάλλος και Έλληνας) που εργάζεται τόσο σκληρά τους τελευταίους μήνες & εβδομάδες... Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στο 2021.