Η ολοκαίνουργια καλοκαιρινή μουσική κωμωδία του Ηλία Καρελλά, που πλημμύρισε το Σινέ Γαλάτσι με μελωδίες και γέλια για έξι sold out παραστάσεις τον Ιουλίου, επιστρέφει με δύο επιπλέον παραστάσεις την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου. Μια παράσταση που εμπνέεται από τις κλασικές παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών και φυσικά την επικαιρότητα, με ζωντανή μουσική, γιγαντοφιγούρες Θεάτρου Σκιών και τις ξεκαρδιστικότερες ατάκες του πιο αγαπημένου ήρωα του Θεάτρου Σκιών!

Ζωντανά στη σκηνή, η μοναδική Αρετή Κετιμέ θα μας μαγέψει με τη φωνή και το σαντούρι της, ενώ το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων String Demons θα μας ξεσηκώσει με τις ανατρεπτικές διασκευές του.

Ο Καραγκιόζης, τα Κολλητήρια, ο Μπάρμπα - Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Σταύρακας, η Βεζυροπούλα και άλλες πολλές γιγαντοφιγούρες σκιών, μας αφηγούνται τις ιστορίες τους μετά μουσικής. Μια παράσταση – συναυλία, ένα μουσικό ταξίδι από το παραδοσιακό στο κλασικό, από το heavy metal στο λαϊκό και από το ρεμπέτικο στο ροκ και όχι μόνο!

Ένα «πρωτότυπο κολλάζ» των πιο αντιπροσωπευτικών παραστάσεων για θεατές κάθε ηλικίας, με τον λαϊκό πρωταγωνιστή να γίνεται γιατρός, γραμματικός, μάγειρας, να βοηθάει τον Μέγα Αλέξανδρο να νικήσει τον δράκο, ακόμα και να διευθύνει σαν μαέστρος τη δική του ορχήστρα.

Ελάτε να ταξιδέψουμε με όχημα το χιούμορ και τη μουσική, σε μια παράσταση που εμπνέεται από την ελληνική παράδοση με σύγχρονη ματιά.



Μάλιστα οι String Demons μίλησαν στο parapolitika.gr για τις παραστάσεις του Σεπτεμβρίου μετά από «απαίτηση» του κοινού, και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε για την ολοκαίνουρια παράσταση.

«Καλησπέρα σας, σας ομιλούν οι String Demons ελπίζουμε να σας βρίσκουμε όλους καλά γιατί σας έχουμε νέα.

Μετά απ'αυτόν τον περίεργο Αύγουστο, γιατί ο Ιούλιος ήταν κάπως καλύτερος τελικά, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, Παρασκευή και Σάββατο δηλαδή, θα ξανακάνουμε έπειτα από μεγάλη ζήτηση την παράσταση "Καραγκιόζης Summertime" του Ηλία Καρελλά στο Άλσος Βεΐκου μαζί με την Αρετή Κετιμέ! Ένας Καραγκιόζης διαφορετικός , πιο Rock , μια παράσταση - συναυλία για μικρούς και μεγάλους.

Κάπου εκεί στα μέσα Αυγούστου, μέσα στο βαθύ καλοκαίρι έπεσε η ιδέα, σε μια φάση που λέγαμε μεταξύ μας ότι το βλέπουμε "χλωμό" να μπορέσουν να γίνουν συναυλίες αυτήν την περίοδο με αυτήν την κατάσταση δυστυχώς, παρόλο που στις συναυλίες και στα θέατρα υπήρχε ίσως η μεγαλύτερη προσοχή από οπουδήποτε αλλού όπου μαζεύεται κόσμος.

Το μόνο δύσκολο είναι η μελέτη και η πρόβα για τις παραστάσεις αυτές γιατί πρέπει να γίνουν στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Μία παράσταση που αγαπήθηκε πολύ από μεγάλους και μικρούς. Ακούγαμε συχνά να μας λένε πόση έκπληξη τους προκαλούσαν οι μουσικές που παίζαμε με την Αρετή, με την οποία "μπλέξαμε " τους μουσικούς μας κόσμους και το πώς αυτό με τη σειρά του "μπλεκόταν" με τον μοναδικό τρόπο του Ηλία στον Καραγκιόζη.

Όπως καταλαβαίνετε, τα μέτρα υγιεινής στις παραστάσεις μας, αφού υπήρξε και τέτοια ζήτηση, θα τηρηθούν για ακόμη μία φορά με μεγάλη ακρίβεια, όπως γενικώς τηρήθηκαν στις συναυλίες και στις παραστάσεις που έχουν μέχρι τώρα πραγματοποιηθεί. Επιμένουμε σε αυτό!

Το Σινέ Γαλάτσι στο Άλσος Βεϊκου είναι ένας καταπληκτικός μεγάλος χώρος με πολύ ωραία καθίσματα και βέβαια είναι πολύ ευχάριστο να βρίσκεσαι στη σκηνή, σε τέτοιο περιβάλλον, με τέτοιους συνεργάτες.

Παρασκευή και Σάββατο 4 και 5 Σεπτέμβρη λοιπόν, το "Καραγκιόζης Summertime" θα βρίσκεται καλοκουρδισμένο μπροστά σας με πολύ γέλιο και πολλή μουσική».



Καραγκιόζης summertime

Διάρκεια: 1 ώρα και 10 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Ημερομηνίες και ώρες παραστάσεων:
Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου | 20:30
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου | 20:30
Σινέ Γαλάτσι
Άλσος Βεΐκου
Αγορά εισιτηρίων - Προπώληση: 8 € (γενική είσοδος)

www.viva.gr
Εκδοτήρια Σινέ Γαλάτσι, Άλσος Βεΐκου
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 19:00-22:00
Κρατήσεις / πληροφορίες: 6907656054, 2102138119
Αγορά εισιτηρίου την ημέρα της παράστασης στο ταμείο του Σινέ Γαλάτσι 10 € (γενική είσοδος)

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες όπως αυτές προβλέπονται από τις υγειονομικές αρχές, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους συμμετέχοντες.

Συμπαραγωγή Θίασος Ηλία Καρελλά - Ίλιον plus