Ξανά στη σκηνή θα ανέβει η Μαρία Κορινθίου τον ερχόμενο Οκτώβριο με τον σπαρακτικό μονόλογο «Τζόρνταν» των Άννα Ρέϋνολντς και Μόιρα Μπουφίνι, μετά και την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το έργο πέρυσι στο ALHAMBRA ART THEATRE.

Η Μαρία Κορινθίου υποδύεται την τραγική ηρωίδα Σίρλεϋ Τζόουνς, υπό την σκηνοθετική μπαγκέτα του Γιάννη Αϊβάζη σε μια ιστορία που αφορά ενδοοικογενειακή βία, την οποία αποκάλυψε η ίδια η Σίρλεϋ, στη φυλακή, στη συγκρατούμενή της Άννα Ρέϋνολντς, τη μία από τις δυο συγγραφείς.

Ποια θα είναι όμως τα χαρακτηριστικά του ερχόμενου Χειμώνα αναφορικά με τις θεατρικές παραγωγές; «Θα είναι σίγουρα ένας δύσκολος Χειμώνας γιατί ήδη από τώρα έχουν αρχίσει πάλι τα κρούσματα να αυξάνονται, πιο νωρίς από ότι περιμέναμε. Εμείς θα ανεβάσουμε το «Τζόρνταν» γιατί είναι ένα έργο πολύ αγαπημένο μου και από την άλλη είναι μια έτοιμη παράσταση, δεν χρειάζεται να την ξεκινήσουμε από την αρχή. Το έργο αυτό δεν θα το αφήσω εύκολα, θα το ακολουθώ για αρκετό καιρό. Όσο για τον Κορωνοϊό, είναι μια ασθένεια που θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Επειδή το θέατρο είναι είδος ψυχαγωγίας, δυστυχώς επηρεάζεται πολύ, γιατί η τέχνη είναι ένας ευάλωτος τομέας. Θα δούμε. Όσο θα υπάρχουν θεατές, θα υπάρχει και θέατρο» δήλωσε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ η Μαρία Κορινθίου.