Η μεγάλη θεατρική επιτυχία της περσινής χρονιάς συνεχίζει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του Αθηναϊκού κοινού, με την Υρώ Μανέ να γοητεύει ενσαρκώνοντας τη ΡΕΝΑ του Αύγουστου Κορτώ.
 
Με ένα παρατεταμένο και δυνατό χειροκρότημα διάρκειας 15 λεπτών ολοκληρώθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ΡΕΝΑΣ του Αύγουστου Κορτώ, με την Υρώ Μανέ να αποθεώνεται από το κοινό του κατάμεστου Ακροπόλ, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

Στη λαμπερή επίσημη πρεμιέρα παραβρέθηκαν φίλοι, συνεργάτες, δημοσιογράφοι και πλήθος καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων: ο Ντίνος  Καρύδης και η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Παύλος Ορκόπουλος, η Δανάη Λουκάκη, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, η Ηρώ, ο Λάκης Γαβαλάς, η Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Μαρία Μπακοδήμου, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Φωκάς Ευαγγελινός, η Ελένη Ψυχούλη, η Ελένη Βαΐτσου . Φυσικά, από το πλευρό της Υρώς Μανέ δεν έλειπαν ο σύζυγός της Τάσος Νταϊόγλου και η κόρη της Φαίδρα.

Η «ΡΕΝΑ» είναι ένα ταξίδι στην Ελλάδα, από τις πρώτες δεκαετίες του 20ού αιώνα μέχρι σήμερα, μέσα από τη ζωή της ιερόδουλης Ρένας, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο έργο του Αύγουστου Κορτώ.