Το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, στο νεοκλασικό του Κόμη, στα Πατήσια, στην οδό Λασκαράτου 20, ο δεξιοτέχνης, γητευτής των χορδών του λαούτου, μουσικός και συνθέτης Μιχάλης Φραγκιαδάκης θα μας ταξιδέψει με τη «Χαραυγή», και τα άλλα αριστουργήματα του στα μουσικά μονοπάτια της Κρητικής και όχι μόνο μουσικής. Συνοδοιπόροι ο Χρήστος Δαβρής στο τραγούδι και στο λαγούτο και ο Κώστας Ανετάκης στην κιθάρα.

Ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης όσα χρόνια μετράει στη ζωή, μετράει και στη μουσική. Από του πατέρα τη λύρα, στα δικά του λαούτα. Στο μουσικό του αλφαβητάρι η λέξη παράδοση κυριαρχεί.

Μαζί με τον αδερφό του Αντώνη Φραγκιαδάκη ταξιδεύουν εδώ και 45 χρόνια, ως λένε, από τραγούδι σε τραγούδι. Η μουσική και τα τραγούδια τους γλυκοτραγουδισμένα όπου υπάρχουν Κρητικοί και άνθρωποι που αγαπούν την παράδοση και την ποιότητα.

Σήμερα ο Μιχάλης συνεχίζει με το ίδιο πάθος να τραγουδά, να γράφει, να σπουδάζει, να διδάσκει τη μουσική και να παντρεύει το λαούτο με την τρομπέτα και το σαξόφωνο, τον Ψηλορείτη με την Νέα Ορλεάνη, την Jazz και την ασκομαντούρα με το μαντολίνο.