Επικίνδυνα φορτίστηκε η ατμόσφαιρα στο τηλεοπτικό πλατό της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του mega, με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Νίκο Φίλη να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση, η οποία κατέληξε σε ένα «λεκτικό» ντέρμπι ανάμεσά τους.

«Μη μου σηκώνετε τον τόνο της φωνής. Εγώ δεν είμαι Μηλιός» απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Νίκο Φίλη, όταν εκείνος της ζήτησε αντί να δίνει συμβουλές να κάνει την αυτοκριτική της ενώπιον του ελληνικού λαού».

Πιο συγκεκριμένα ο έντονος διάλογος μεταξύ τους ξεκίνησε με τον κ. Φίλη να απευθύνεται προς την κ. Μπακογιάννη λέγοντας: «Από τηλεοπτικό κανάλι είχατε προαναγγείλει πριν από 15 ημέρες ότι θα υπάρξει κλείσιμο των τραπεζών και εκβιασμός των καταθετών και 15 μέρες μετά δεν έγινε τίποτα. «Αντί λοιπόν να μας δίνετε μαθήματα και να προσεύχεστε κάντε μια αυτοκριτική εδώ ενώπιον του ελληνικού λαού» είπε συγκεκριμένα ο κ. Φίλης και η Ντόρα Μπακογιάννη σε έντονο ύφος απάντησε «Μη σου σηκώνετε τον τόνο της φωνής. Εγώ δεν είμαι Μηλιός. Ο δικός σας Μηλιός πρότεινε ότι θα γίνουν αυτά».

Τα πρωινό ντέρμπι Μπακογιάννη και Φίλη γρήγορα πήρε διαστάσεις και στα social media με τους βουλευτές της ΝΔ Νίκο Βρούτση και Άδωνι Γεωργιάδη να παίρνουν θέση υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη.

Αρχικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε:

“Η @Dora_Bakoyannis δίνει σκληρή μάχη στο @koinoniaoramega με τον @nikosfilis1 όσο την αφήνει βέβαια να μιλήσει! Οι Συριζαίοι εκτός ελέγχου!”

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και ο Γιάννης Βρούτσης με δικό του ανάλογο tweet:

“Η @Dora_Bakoyannis δίνει μάχη με τον αριστερό λαϊκισμό στο @koinoniaoramega ! Η χώρα μας δυστυχώς κινδυνεύει πρέπει όλοι να αντιδρασουμε!”