Μήνυμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, σχολιάζοντας την προσπάθεια της Κουμουνδούρου να αλλάξει την ατζέντα, μετά τις αποκαλύψεις για τις διακοπές του κ. Τσίπρα στο σκάφος του εφοπλιστή Παναγόπουλου, τα 100ρικα στους χαμηλοσυνταξιούχους και τις αγκαλιές με τον Λυμπερόπουλο.  

Μετά τα όσα γράφτηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης έκανε τις εξής αναρτήσεις στο twitter: Μετά τα πούρα-κότερα του κ. Τσίπρα και τα 100σταρικα που μοίρασε στους χαμηλοσυνταξιούχους, τις αγκαλιές με το Λυμπερόπουλο, το "Βατερλώ" στους Δήμους προσπαθούν να μετατοπίσουν την ατζέντα.  

«Βλέπω τα πρωτοσέλιδα φιλοκυβερνητικών εφημερίδων. Μετά τα πούρα-κότερα του κ. Τσίπρα και τα 100σταρικα που μοίρασε στους χαμηλοσυνταξιούχους, τις αγκαλιές με τον Λυμπερόπουλο, το "Βατερλώ" στους Δήμους, προσπαθούν να μετατοπίσουν την ατζέντα.Τους λέμε λοιπόν ότι οι εκλογές δεν είναι δημοσκόπηση, θα γίνουν, οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες παρά τις δυσκολίες που δημιουργούν οι κυβερνώντες και παντού θα υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι της παράταξής μας».