Δριμύτατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στις προεκλογικές παροχές της κυβέρνησης λίγες μέρες πριν τις εκλογές, αλλά και στο ζήτημα της επταήμερης εργασίας που τέθηκε στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης.

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα. Και θα πει ακόμη περισσότερα μέχρι τις 26 Μαίου για να αποφύγει τη συντριβή του. Την ώρα που κόβει την 12η σύνταξη με τη μείωση του αφορολόγητου, βαφτίζει 13η σύνταξη ένα προεκλογικό επίδομα. Η ΝΔ θα ενισχύσει το πραγματικό εισόδημα των συνταξιούχων στους οποίους ο κ. Τσίπρας έκοψε ακόμη και το ΕΚΑΣ» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στην επταήμερη εργασία, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε λόγο για αθλιότητες, διευκρινίζοντας για μια ακόμα φορά: «Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που αναφέρθηκα δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα, 37 με καλύτερες απολαβές. Είναι τόσο απελπισμένα ψεύτης ο κ. Τσίπρας που καταγγέλλει μια σύμβαση που η δική του κυβέρνησή ενέκρινε, σε μια εταιρεία που ο ίδιος επισκέφθηκε.»

Και καταλήγει: «Οι πολίτες, όμως που ξέρουν πια τον κ. Τσίπρα, που θέλουν να βγουν από τον φαύλο κύκλο της μιζέριας, θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει.»

Διαβάστε επίσης: Οταν το left.gr υμνούσε το 7ήμερο στην Παπαστράτος