Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό για τις διακοπές του στο σκάφος Παναγόπουλου έκανε πριν απο λίγο στη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης. Ο κόσμος θέλει τους πολιτικούς κοσμοκαλόγερους..

Βρείτε ένα πολίτη  που θα επαινέσει αυτές τις πρακτικές είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων.   Σημείωσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει τα ηθικά διδάγματα από το ΠΑΣΟΚ και τα κότερα του Κόκκαλη. «Γι΄αυτό πήρατε και τον γιο του στο ευρωψηφοδέλτιο. Ποιον εκπροσωπεί ο γιος Κόκκαλη αναρωτήθηκε.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του σημείωσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε μόνο τον Κόκκαλη αλλά και τα κότερα.   Για τα μέτρα ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι βρέθηκε χθες στην Θεσσαλονίκη και συζητούσε με τον κόσμο και πέρασαν 30 ζητιάνοι.

«Οι Έλληνες έχουν φτάσει στην εξαθλίωση. Πηγαίνετε σε όλη την Ευρώπη να δειτε κανένα κράτος που να δίνει αυξήσεις τρεις μέρες πριν τις εκλογές. Τι Θα πουν οι πολίτες; Ότι είναι ωραίος ο πρωθυπουργός; Κάτι άλλο θα πουν... Το ξέρετε...»  

«Διδάσκετε όλη την Ευρώπη πολιτικό ήθος με τα 50, 100, 200 ευρώ που δίνετε; Και ο Ράλλης έκανε ρουσφέτια και διορισμούς... Και αντί να μειώσει την διαφορά από το ΠΑΣΟΚ την αύξησε.   Δεν είναι τόσο ηλίθιοι οι Έλληνες. Ξέρουν για ποιο λόγο κάνετε διορισμούς. Ανάπτυξη δεν υπάρχει. Μαδήσατε όλο τον κόσμο και γυρίζετε πίσω ψίχουλα. Θα σας συνοδευει ένα όνειδος για την συμπεριφορά σας...»  

Για τη ΝΔ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι η εγκληματικότητα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με όρους σύγκρουσης... Ο λαός θέλει ειλικρίνεια. Δόθηκε το όνομα της Μακεδονίας και ο Καραμανλής δεν άνοιξε το όνομα του. Και ο Βενιζέλος τάχθηκε υπερ της σύνθετης ονομασίας... Τρία κόμματα δώσανε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια είπε χαρακτηριστικά.  

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων  πήρε θέση και για τον πατέρα του πρωθυπουργού.  «Μαλώνατε για τα φρονήματα του Παύλου Τσίπρα. Εμένα με έλεγε Αριστερό. Εκείνος ήταν... Δεν απεκάλυπτε. Όλοι χάιδευαν την χούντα» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης.  

Κλείνοντας την ομιλία του ο  Βασίλης Λεβέντης ζήτησε για μια ακόμη φορά δημοψήφισμα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.