Στις 19:00 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μαζί με το οικονομικό του επιτελείο. Προφανώς αποφάσισε να στήσει μια φιέστα με την ελπίδα να ξεχαστεί η εικόνα του στο.. κότερο.

Εκεί στο Ζάππειο λοιπόν, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει κι άλλα μέτρα. Μέτρα ελάφρυνσης όπως τα αποκαλεί η κυβέρνηση ή παροχές όπως αποκαλούνται από άλλου, πάντως μέτρα!

Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός είναι πολύ καλός στους χορούς και τα πανηγύρια. Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο καιρό όλο σε τέτοια τον πετυχαίνουμε.

Μπορεί να είναι… κουρασμένος, μπορεί να μην έχει δώσει καμία απάντηση για τις φωτογραφίες που τον αποθανατίζουν σε πολυτελές κότερο αλλά πάντα υπάρχει χρόνος και χώρος για… φιέστες.

Έτσι αποφάσισε εκεί στο Ζάππειο, όπου φόρεσε για πρώτη φορά… γραβάτα, να ανακοινώσει πανηγυρικά τα μέτρα για το χρέος.

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μαζί με το οικονομικό επιτελείο στις 19:00 στο Ζάππειο Μέγαρο«. Αυτή ήταν η ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη νέα σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός με το οικονομικό επιτελείο. 

Τα όσα πρόκειται να ανακοινωθούν στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου συμφωνήθηκαν το μεσημέρι, σε νέα σύσκεψη στο Μαξίμου. Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, την υπουργό Εργασίας Έφη Ατσιόγλου και μαζί με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη συζήτησαν τα τελευταία ανοιχτά θέματα για το πακέτο των θετικών μέτρων που θα ανακοινωθούν

Διαβάστε ακόμα:

«Κότερα, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη»: Σάλος στην κοινωνία, τη Βουλή και το Twitter με τις διακοπές Τσίπρα