«Θερμή» ήταν η υποδοχή που επεφύλασσαν οι κάτοικοι των Χανίων στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του στην πόλη τους. Η επίσκεψη Τσίπρα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της περιοδείας του πρωθυπουργού που, λίγες ημέρες νωρίτερα, βρισκόταν σε... διακοπές με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Οι πολίτες των Χανίων καλούν τον πρωθυπουργό να φύγει από τα Χανιά ενώ κάνουν λόγο για «προδότες». Μάλιστα, αναφέρονται στη Συμφωνία των Πρεσπών και το «ξεπούλημα της Μακεδονίας». Στο βίντεο του parapolitika.gr μπορεί κανείς να ακούσει πολίτες να «καλωσορίζουν» τον Αλέξη Τσίπρα. Σε άλλο σημείο του βίντεο, ένας πολίτης απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργός που βρίσκεται στο όχημά του, λέει: «Έλα, η σ@βούρ@ ήρθε!».

Σημειώνεται ότι, λίγες μόνο ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, και μερικούς μήνες πριν τις εθνικές κάλπες, όποτε κι αν αυτές στηθούν, είναι έκδηλη η απογοήτευση και ο θυμός που επικρατεί στην κοινωνία από τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Κορυφαία υπουργικά στελέχη αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στις δημόσιες εμφανίσεις τους καθώς βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Δείτε το βίντεο του parapolitika.gr από τα Χανιά: