Ηχηρό «χαστούκι» στο Θάνο Μωραϊτη αποτελεί η αξιοσημείωτη συμμετοχή του κόσμου που έδωσε το «παρών» στο Αγρίνιο, ιδιαίτερη πατρίδα και εκλογική περιφέρεια του πρώην υπουργού, για να ακούσουν την ομιλία της Φώφης Γεννηματά

Η πλατεία Παναγοπούλου (σιντριβάνι) και στη συνέχεια η αίθουσα του Παπαστρατείου, γέμισε με πλήθος στελεχών, μελών και ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, αλλά και σημαίες του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας μια ηχηρή απάντηση στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ που μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει υπουργός.

Η Φώφη Γεννηματά κατέφθασε στο Αγρίνιο ερχόμενη από Μεσολόγγι όπου παρέστη στις Εορτές Εξόδου, ενώ κατά την έναρξη της ομιλίας της, εξέφρασε τη χαρά της για τη μεγάλη συμμετοχή στη συγκέντρωση.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης γραμματέας του ΚΙΝΑΛ,ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χριστίδης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Γιάννης Βαρδακαστάνης, Βούλα Γιωργάκη, Γιάννης Δάλμας, Γιώργος Καμίνης, Εύα Καϊλη, Λίτσα Κουρουπάκη, Ισμήνη Μώρου, Νίκος Παπανδρέου, Μένη Μαλλιώρη, Λάμπρος Παλάντζας, Νίκος Παπανδρέου, Αλέξανδρος Σταγκουράκης.

Παρόντες επίσης οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία Σάκης Τορουνίδης, Περσεφόνη Πιστιόλη, Νίκη Φούντα, Βασίλης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, η υποψηφία δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά και ο πρώην δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός.

Να σημειωθεί ότι ένα δυνατό «χαστούκι» στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε και ο Απόστολος Κατσιφάρας, που δεν πήγε το Σάββατο στην ομιλία του μέσα στην έδρα της Περιφέρειας του στην Πάτρα, αλλά την επόμενη μέρα πήγε στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο Αγρίνιο.