Τη νέα προσπάθειά του Πάνου Καμμένου να κρυφτεί πίσω από την υπουργική του καρέκλα, που δεν έχει καν ακόμη, σχολιάζει στο Twitter ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Παραπολιτικά, Γιάννης Κουρτάκης.

«Επικαλείται την υπουργική ασυλία, γιατί έβγαινε και με λάσπωνε. Κρύβεται και δεν «έχει τα άντερα» -δικιά του φράση- να υπερασπιστεί τις συκοφαντίες του. Φοβάται να βρεθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες. Θα τον περιμένω όμως. Κάποια στιγμή θα έρθει».

Υπενθυμίζεται πως μέσα στην ημέρα έγινε γνωστό πως για ακόμη μια φορά ο Πάνος Καμμένος κρύφτηκε - κατά την πάγια τακτική του - πίσω από τη βουλευτική του ασυλία και τα «πολιτικά φουστάνια» του ΣΥΡΙΖΑ στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο εκδότης κ. Κουρτάκης, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ουσιαστικά ο Πάνος Καμμένος ζήτησε να μην αρθεί η βουλευτική του ασυλία, υποστηρίζοντας ότι τα «καταγγελλόμενα» τελέστηκαν την περίοδο που ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, για να ισχύσει η ασυλία πρέπει το αδίκημα να έχει σχέση με τα υπουργικά καθήκοντα κάτι που αναφέρει και ο ίδιος υποστηρίζοντας ότι τα «καταγγελλόμενα» τελέστηκαν την περίοδο που ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας.