Ανακοίνωση με την οποία προσπαθούν να «βάλουν τα πράγματα στη θέση τους» όσον αφορά τη δική τους στάση σε σχέση με τη δήθεν «Προοδευτική Συμμαχία» των προθύμων, εξέδωσαν οι Ακτιβιστές του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Ελλάδα, γνωστοί και ως PES ACTIVISTS GREECE

Μάλιστα, ξεκαθαρίζουν για μια ακόμα φορά δημοσίως ότι στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το Κίνημα Αλλαγής, για μια πραγματική Προοδευτική Αλλαγή στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Όπως σημειώνουν «Η αδιαπραγμάτευτη αυτή θέση μας κατέστη σαφής και στην πρόσφατη συνάντησή μας με τον υποψήφιο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Frans Timmermans.- To κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και όλοι εμείς ως ενεργά μέλη του στηρίζουμε στις επερχόμενες εκλογές το Κίνημα Αλλαγής. Αυτό άλλωστε εκφράστηκε δια στόματος του ίδιου του Frans Timmermans, που συμμεκτείχε δυναμικά στο πρόσφατο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στο ΣΕΦ». 

Ολόκληρη η ανακοίνωση των PES ACTIVISTS GREECE

Σε πρόσφατα δημοσιογραφικά δημοσιεύματα αναφέρεται εσφαλμένα - είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω σκοπιμότητας – ότι στην δήθεν «Προοδευτική Συμμαχία» των προθύμων συμμετέχει και κάποια «Ακτιβιστική Κίνηση Ευρωπαίων Σοσιαλιστών».

Όλοι εμείς, οι Ακτιβιστές του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος την Ελλάδα, που αποτελούμε επισήμως μέρος του πανευρωπαϊκού Δικτύου ακτιβιστών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, όλοι εμείς οι PES Activists Greece, με 14 ενεργές ομάδες πόλεις (city groups) σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, είμαστε υποχρεωμένοι να διευκρινίσουμε για μια ακόμη φορά τα εξής:

- Το όνομα ««Ακτιβιστική Κίνηση Ευρωπαίων Σοσιαλιστών» αποτελεί προφανή παραφθορά του ονόματός μας που στόχο έχει να δημιουργήσει σύγχυση στο ευρύ κοινό και να καπηλευτεί τη δράση και τους αγώνες μας. Ευελπιστούμε ότι οφείλεται σε δημοσιογραφικό λάθος.- Όποιος παραιτείται από μια πολιτική οργάνωση, οφείλει να μην χρησιμοποιεί το όνομά της (ή παραλλαγές του). Ο Ανδρέας έλεγε ότι το όνομά μας είναι η ψυχή μας. Λίγη φαντασία δεν βλάπτει…- Οι PES Activists, οι Ακτιβιστές των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Ελλάδα, έχουν ξεκαθαρίσει δημοσίως ότι στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το Κίνημα Αλλαγής, για μια πραγματική Προοδευτική Αλλαγή στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η αδιαπραγμάτευτη αυτή θέση μας κατέστη σαφής και στην πρόσφατη συνάντησή μας με τον υποψήφιο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Frans Timmermans.- To κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και όλοι εμείς ως ενεργά μέλη του στηρίζουμε στις επερχόμενες εκλογές το Κίνημα Αλλαγής. Αυτό άλλωστε εκφράστηκε δια στόματος του ίδιου του Frans Timmermans, που συμμεκτείχε δυναμικά στο πρόσφατο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στο ΣΕΦ.

Συνεχίζουμε δυναμικά και ενωτικά, δίπλα στην κοινωνία και απέναντι στα «μέτωπα» των προθύμων της εξουσίας, που χτίζονται κάτω απ’ το τραπέζι, σε κλειστά κομματικά γραφεία.

Προχωράμε #μαζί, #αξιακά.

PES ACTIVISTS GREECE

(THE ORIGINAL, NOT FAKE)