Δεν έκανε τελικά δεκτή την παραίτηση της Θωμαρίτας Καλδάρα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, o υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης.

Ο λόγος για την ξανθιά, πληθωρική γραμματέα του υφυπουργού, η οποία είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων με τις άκρως αισθησιακές φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η Θωμαρίτα Καλδάρα, η γραμματέας στο γραφείο Θεσσαλονίκης του υφυπουργού Εξωτερικών, επιφορτισμένου για θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας, Μάρκου Μπόλαρη, υπέβαλε την παραίτησή της μετά τον σάλο, δημοσιεύοντας και μάλιστα μία ανάρτηση στο facebook όπου έγραφε «Ανθρωποφαγία-Θωμαρίτα 1-0», με τον ίδιο τον υπουργό μόλις χθες να αναφέρει πως «Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα τρία "ε". Το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός».

Λίγες ώρες μετά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή, του Νews24/7, ο υφυπουργός «δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της και εκείνη παραμένει στη θέση της».

Αλλωστε γι’ αυτή την εξέλιξη είχε προϊδεάσει ο ίδιος ο Μάρκος Μπόλαρης ο οποίος στο ρ/σ Neεws24/7 είχε πει: «Δεν δέχομαι να αφήσω κανέναν βορά στον κανιβαλισμό, τον σεξισμό και τον φασισμό του διαδικτύου. Δεν θα κάνω ο,τι θέλουν οι κανίβαλοι