«Πες μας  τι προτείνεις εσύ και σταμάτα να καπηλεύεσαι το έργο μου» απάντησε ο Γιάννης Μπουτάρης στους ισχυρισμούς της υποψηφίας Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου ότι η ίδια έβαλε πλάτη στο έργο του δήμου επί Μπουτάρη.

Η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι έχει μπει από πολύ νωρίς στην «αριστερή» γραμμή που εκπροσωπούν και οι πολλοί σύντροφοί της, οι οποίοι λειτουργούν ως «υπνωτισμένοι» από την απόλυτη εξουσία που πιστεύουν ότι έχουν. Χωρίς μέτρο και ανερυθρίαστα, με τη φόρα που είχε όταν ξαφνικά «ξύπνησε» υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, η Κατερίνα Νοτοπούλου πολιτεύεται και ως υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. 

Το αποτέλεσμα είναι ακόμη και ο Γιάννης Μπουτάρης, που στηρίζει την υποψηφιότητά της, να διαμαρτυρηθεί και μάλιστα δημόσια για τον τρόπο με τον οποίο η Νοτοπούλου κάνει τον προεκλογικό της αγώνα.

«Οι μισοί υποψήφιοι δήμαρχοι προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της διοίκησής μας και οι άλλοι μισοί προσπαθούν να καπηλευτούν όσα έχουμε προγραμματίσει και υλοποιούνται με πολύ κόπο και προσπάθεια», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Τους συνιστώ να σταματήσουν να ετεροπροσδιορίζονται και να μας πουν τι προτείνουν οι ίδιοι για την πόλη, πέρα από αυτά που είτε πραγματοποιήθηκαν, είτε θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα», προσθέτει.