Για το περιστατικό του ξυλοδαρμού που αναστάτωσε σήμερα το απόγευμα το Ραδιομέγαρο και για το οποίο έκαναν λόγο πολλά δημοσιεύματα, τοποθετήθηκε επισήμως η διοίκηση της ΕΡΤ, που τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι «έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας [...] και εξετάζονται διεξοδικώς οι παράμετροι του περιστατικού από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας».

Στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ αναφέρει πως «έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν».

«Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς και η χειροδικία μεταξύ δύο δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ συνέβη εντός του Ραδιομέγαρου. Οι δύο δημοσιογράφοι φέρονται να είχαν διαφωνίες ενώ συζητούσαν, με τον έναν να κινείται απειλητικά εναντίον του άλλου και να τον χτυπάει με γροθιές.

Στην ΕΡΤ μετέβη περιπολικό και ο δημοσιογράφος που δέχθηκε την επίθεση μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής για να καταγραφούν τα τραύματα του και να καταθέσει μήνυση.