Η κοινωνία δεν αντέχει τις κραυγές και το ψυχροπολεμικό κλίμα, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας τασσόμενος υπέρ του διαλόγου στην πολιτική με επιχειρήματα, ενώ επιβεβαίωσε ότι με τον Αδωνι Γεωργιάδη παρότι δεν υπάρχει κόντρα, δεν έχουν τις ίδιες απόψεις σε πολλά θέματα.

Ο κ. Δένδιας επισήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ ότι στη Νέα Δημοκρατία, ως μεγάλο κόμμα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και γνώμες, «με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εκφράζει τη συνισταμένη όλων μας».

Για το αν υπάρχει κόντρα με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Δένδιας το αρνήθηκε ωστόσο επεσήμανε ότι «δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις σε πολλά θέματα. Καθαρές κουβέντες. Έχουμε μεγάλη διαφορά ύφους».

«Είμαστε το κόμμα του μέτρου και της εθνικής ευθύνης. Είμαστε κόμμα πατριωτικό, δεν είμαστε κόμμα εθνικιστικό. Δεν μας αρέσουν οι κραυγές, δεν μας αρέσουν οι λαϊκισμοί» είπε για τη Ν.Δ. ενώ απευθύνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, υπογράμμισε ότι «η κοινωνία είναι πονεμένη, δεν αντέχει τις κραυγές. Δεν αντέχει τις υστερίες. Δεν αντέχει ένα κλίμα ψυχροπολεμικό. Τα προβλήματα είναι τεράστια. Μπορούμε να διαφωνούμε. Αλλά αυτό οφείλει να γίνεται σε ένα πλαίσιο που να επιτρέπει το διάλογο».

Ακόμη, ο κ. Δένδιας επέκρινε την κυβέρνηση, ότι το 90% των όσων κάνει έχει «εκλογική και κομματική λογική» και σχολίασε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει επιδείξει έναν τρόπο διαχείρισης των δημόσιων πραγμάτων που ειλικρινά σε αφήνει έκπληκτο, όσο κι αν θέλεις να είσαι συγκαταβατικός».