Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο μίλησε το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφια στον Νότιο Τομέα της σπασμένης πλέον Β Αθηνών Τόνια Αντωνίου, για την υπουργοποίηση των δύο πρώην συντρόφων της στο ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραϊτη και Άγγελου Τόλκα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Open, είπε ότι τη λυπεί η στάση και οι επιλογές τους, υπενθυμίζοντας τι έλεγαν τα δύο αυτά στελέχη κατά το παρελθόν, όταν εξαπέλυαν μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ως τη μεγαλύτερη μεταπολιτευτική απάτη.

«Και ο τελευταίος Έλληνας το αντιλαμβάνεται ως συναλλαγή» πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ αναφερόμενη στον Θάνο Μωραϊτη υπογράμμισε ότι θα τον κρίνουν οι πολίτες της Αιτολωκαρνανιας.

Η κ. Αντωνίου έστρεψε τα πυρά της και κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας για να υπάρξει μια συναλλαγή χρειάζεται και τα δύο μέρη, τονίζοντας στη συνέχεια ότι ο πρωθυπουργός έχει την πλήρη ευθύνη για τον ευτελισμό της πολιτικής και του Κοινοβουλίου.

Μάλιστα, χρησιμοποίησε έναν ιδιαίτερα σκληρό χαρακτηρισμό για τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι με όσα κάνει είναι σπόνσορας της Χρυσής Αυγής.