Τις θέσεις του και τα σχέδια του για την προεκλογική περίοδο παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Βασίλης Σπανάκης, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο τομέα της Β΄ Αθηνών και εκ των πρωτεργατών της κομματικής δουλειάς που έγινε αυτά τα χρόνια σε όλη την Ελλάδα. Ο Β. Σπανάκης συνέφαγε το μεσημέρι με δημοσιογράφους σε εστιατόριο της Λαχαναγοράς κι είχε πολλά να μοιραστεί μαζί τους, είτε ως συνδικαλιστής είτε ως υπεύθυνος κινητοποιήσεων της ΝΔ είτε ως συντονιστής των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων.

Παρά το γεγονός ότι οι εθνικές εκλογές, εικάζεται αλλά δεν έχει αποφασιστεί πότε θα διεξαχθούν, εκείνος ξεκίνησε περιοδεύοντας καθημερινά σε Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο, σε όλη την περιφέρεια του νότιου τομέα όπου λόγω της μακροετούς ενασχόλησης του με τα κοινά και τη Νέα Δημοκρατία, διατηρεί προσωπικές σχέσεις με τους πολίτες και τα στελέχη της παράταξης.

Πέραν των αισιόδοξων εκτιμήσεων του για το αποτέλεσμα της εθνικής κάλπης, στέκεται ιδιαίτερα στην ικανότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλύει τα ζητήματα, μικρά και μεγάλα, καθώς και στην αποτελεσματικότητα του. Προέτρεψε δε όλους τους νέους υποψήφιους να έρχονται σε άμεση επαφή με τον κόσμο καθώς το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει καταρτιστεί αμιγώς μέσα από αυτή τη διαδραστική σχέση.
Δ. ΓΙΑΝΝ.