Οι απειλές του Πάνου Καμμένου φαίνεται ότι έπισαν τόπο αφού ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν παραιτήθηκε από βουλευτής, όπως είχε προαναγγείλει.

Μάλιστα, νωρίτερα είχε δηλώσει ότι τιμά τον λόγο του και ότι καθυστέρησε να φτάσει στην Βουλή γιατί είχε χαλάσει το αυτοκίνητό του.

Όπως έγινε γνωστό, πριν λίγη ώρα μετέβη στο γραφείο του Νίκου Βούτση και όπως είπε, τον παρακάλεσε ο Πρόεδρος της Βουλής  να περιμένει πέντε ημέρες ακόμα, ώστε να ψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων το Πρωτόκολλο Κύρωσης της ένταξης της «Βόρειας Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ.

Πρόκειται για μια δικαιολογία που δεν στέκει, καθώς στην περίπτωση που θα έκανε πράξη την παραίτηση που είχε αναγγείλει εδώ και καιρό, την έδρα θα έπαιρνε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουικ, ο οποίος έχει θέσει εαυτόν εκτός ΑΝΕΛ, στηρίζει την κυβέρνηση και θα ψήφιζε το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Τελικά, φαίνεται πως οι σουρεαλιστικές και κωμικοτραγικές καταστάσεις στη Βουλή δεν έχουν τέλος.

Οι νέες απειλές Καμμένου που έπιασαν τόπο 

«Απασφάλισε» για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μπροστά στον πανικό που έχει πάθει βλέποντας την Κοινοβουλευτική του Ομάδα να διαλύεται.

Νωρίτερα, είχε απαντήσει με οργισμένο tweet και μάλιστα προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως οι ΑΝΕΛ δεν θέλουν χάρη από κανέναν και ζητά εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας.