Mε τη λακωνική αλλά και γεμάτη νόημα λέξη «θλίψη» απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης κληθείς από τα parapolitika.gr, να απαντήσει στα όσα προσβλητικά ανέφερε για τον ίδιο και τον υιό του Γιώργο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Καμμένος αναφερόμενος προσωπικά στον κ. Βούτση υποστήριξε ότι «τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Και δεν μπορεί να είναι ο γιος του έξω από τη φυλακή και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας».

Θυμίζουμε, πάντως, ότι κατ’ επανάληψη ο κ. Καμμένος έχει υποστηρίξει ότι δεν πρέπει να εμπλέκονται τα παιδιά στην πολιτική αντιπαράθεση. Αλλά πότε ήταν συνεπής με όσα λέει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ για να είναι και τώρα; Το μόνο που ξέρει καλά να κάνει σε όλο τον πολιτικό του βίο είναι να σπιλώνει και να λασπώνει τους πάντες και τα πάντα. Και τώρα θα πράξει το ίδιο και με όσους μέχρι προχθές ήταν στα ίδια κυβερνητικά έδρανα ή και στο ίδιο κόμμα, όπως με τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του πατέρα της Έλενας Κουντουρά.