Στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή του Θανάση Φουσκίδη «Ήτανε Δίκαιο, Έγινε Πράξη» μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής της Β' εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά, Δημήτρης Καμμένος. Ο Δημήτρης Καμμένος σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, κάνοντας παράλληλα και μια αποκάλυψη:

Κάνατε μια δήλωση εχθές σχετικά με την απόσυρση της στήριξης του Πάνου Καμμένου στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τι εννοούσατε;

«Εγώ αυτό που είπα είναι ότι ρίχτους αύριο και ας μη βγει κανείς από εμάς βουλευτής».


Ενώ στην ερώτηση αν μπορεί να παίξει ο Πάνος Καμμένος ρόλο πολιτικής Ιφιγένειας, ο Δημήτρης Καμμένος είπε:


«Όχι πολιτικής Ιφιγένειας, αλλά για να σωθεί πολιτικά. Επειδή τώρα δεν υπάρχουν πολιτικά οι ΑΝΕΛ. Έχουν εξαϋλωθεί. Δεν υπάρχουν σαν κοινοβουλευτική ομάδα. Πρόκειται για ένα τσούρμο βουλευτών που ο καθένας λέει ότι θέλει».


Όταν ρωτήθηκε για την εκτίμησή του αν θα πάει μέχρι τέλους ο Πάνος Καμμένος ή θα κάνει πίσω προφασιζόμενος τα πολιτικά διακυβεύματα που βρίσκονται προ της κυβερνήσεως και σχετικά με την ψήφο ανοχής ο Δημήτρης Καμμένος απάντησε.


«Ψήφος ανοχής δε μπορεί να ισχύσει στην Ελλάδα. Στην περίπτωση που φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, δεν υφίσταται κυβερνητική πλειοψηφία και πρέπει να προκηρυχτούν εκλογές. Από κει και πέρα γίνονται ανταλλαγές (Κουίκ, Κουντουρά, Παπαχριστόπουλος κλπ). Η ουσία είναι γιατί ο Καμμένος δεν ρίχνει την κυβέρνηση για να σώσει τη Μακεδονία σαν γνήσιος Μακεδονομάχος; Εγώ πιστεύω ότι δεν θα ρίξει διότι έχει δεσμευθεί γιατί δε μπορεί να το κάνει».


Όσον αφορά εσάς έχετε ιδρύσει ένα νέο κομματικό σχηματισμό με δεξιά και φιλοπατριωτικά χαρακτηριστικά. Είστε σε επαφή με άλλα στελέχη που έχουν προβεί σε αντίστοιχες κινήσεις προκειμένου να έχετε και μεγαλύτερη τύχη στις εκλογές για να μπείτε στη Βουλή;


«Βεβαίως. Η δική μας πρόθεση είναι να δημιουργηθεί ένα μέτωπο των δεξιών δυνάμεων κάτω από έναν αρχηγό. Εμείς συζητούμε με όλους και έχουμε συμφωνήσει με τον κύριο Καρατζαφέρη».


Το ΛΑΟΣ και η Δύναμη Ελληνισμού θα συμπορευθούν στις επόμενες εθνικές εκλογές.


Τέλος για το τι θα κάνει σε περίπτωση που εισέλθει στη Βουλή με το Συνασπισμό που και για το αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με τη ΝΔ


«Εγώ προσωπικά μπορώ να πω πως αποκλείω κάθε συνεργασία με αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πιο συγγενής χώρος είναι η ΝΔ που σε περίπτωση που μας ζητηθεί θα κάτσουμε να συζητήσουμε για την προγραμματική σύγκλιση που μπορεί να επιτευχθεί ώστε να είναι σαφείς οι θέσεις μας».