Ο Θόδωρος Κιτσάκος, πρώην διευθύνων σύµβουλος της ∆ΕΠΑ, είναι χωρίς αµφιβολία το πρόσωπο που έχει βρεθεί στο µάτι του κυκλώνα σε µια υπόθεση που επί της ουσίας ουδέποτε ο ίδιος προκάλεσε, αλλά µάλλον «κληρονόµησε» και κλήθηκε να διαχειριστεί. Μια ιστορία όπως αυτή των ELFE, η οποία είχε διαχρονικά µεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον.

Είναι ένας από τους βασικούς κρίκους στην υπόθεση που έχει γίνει γνωστή ως «σκάνδαλο Πετσίτη» και αφορά τις διαδροµές του συµµαθητή και εξ απορρήτων –όπως αποδεικνύεται– του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Νίκου Παππά, του κ. Μανώλη Πετσίτη. Ενός ανθρώπου που από σερβιτόρος βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίµου, στο πλευρό του παντοδύναµου Νίκου Παππά, και από εκεί στα γραφεία αλλά και στα σαλόνια ισχυρών επιχειρηµατιών, καταφέρνοντας να κάνει πραγµατικότητα επί ΣΥΡΙΖΑ το αµερικανικό όνειρο.

Από την ταπεινή Καισαριανή, σε χρόνορεκόρ µετακόµισε σε πολυτελή βίλα, απέκτησε συµµετοχές σε πολλές εταιρείες, µεταξύ των οποίων και σε πολυτελή µαγαζιά στο Κολωνάκι, σύχναζε στη Μύκονο και βρέθηκε στο payroll των ELFE, της εταιρείας συµφερόντων του κ. Λαυρεντιάδη.

Διαβάστε περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χωράς.