«Έχει γίνει η πολιτική χειρότερη και από το ποδόσφαιρο, δηλαδή άνθρωποι εκλεγμένοι με λίστα τέτοιοι άνθρωποι που κοιμηθήκανε απλοί πολίτες και ξυπνήσανε βουλευτές με πρόδωσαν» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας στα Παραπολιτικά 90,1 τη στάση του βουλευτή του Γ.Σαρίδη.

«Με τον κ. Σαρίδη δεν συνυπάρχουμε ήδη τρεις μήνες δεν έχει περάσει από τα γραφεία μας. Από τότε που άρχισε να μας δημιουργεί προβλήματα χάθηκε κάθε επαφή απλά σκέφτεται ότι ένα κόμμα που μετά από 40 ετών αγώνες μπήκε στη Βουλή θα καταλήξει ο ίδιος να είναι Συμπιλίδης αν φύγει. Αυτό σκέφτεται και προφανώς δεν θέλει το στίγμα αυτό» συνέχισε.

Ερωτηθείς αν εκτιμά ότι θα γίνουν εκλογές τον Μάρτιο: «Έτσι πιστεύω ότι θα πετάξει το μπαλάκι της Συμφωνίας στον Μητσοτάκη ο Τσίπρας, δεν τον συμφέρει να πάρει την προδοσία όλη πάνω του και θα τη ρίξει στον Μητσοτάκη, ο οποίος έχει κάνει το λάθος να λεει 'δεν το ψηφίζω' αλλά υπό την πίεση των Αμερικανών θα το ψηφίσει.»

Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με τη ΝΔ: «Στο χέρι τους είναι. Εμείς είμαστε υπέρ του να δημιουργούνται κυβερνήσεις, δεν είμαστε υπέρ του να υπάρχει ακυβερνησία και να προξενούμε εκλογές αλλά βέβαια η όποια συνεργασία να βασίζεται σε διαφανείς όρους, με κόκκινες γραμμές εκατέρωθεν, με διαφάνεια ενώπιων της κοινωνίας κλπ. Στα χέρια του Μητσοτάκη είναι τα 11 σημεία -θα τα στείλω αύριο-μεθαύριο- να τα εκτιμήσει...»