Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται σήμερα ο Πάνος Καμμένος, που μετά τις δηλώσεις του που αλληλοδιαψεύδονται, ξαφνικά ανέβασε δύο απανωτά tweets για να διαψεύσει ότι η Έλενα Κουντουρά θα υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Φυσικά οι δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι τόσο η κυρία Κουντουρά, όσο και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος θα σπάσουν την κομματική γραμμή και θα ψηφίσουν τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ δίνουν και παίρνουν τους τελευταίους μήνες.

Τώρα, όμως, που η κρίσιμη ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή πλησιάζει και ο Πάνος Καμμένος βλέπει το πολιτικό τέλος του να πλησιάζει, ο πανικός τον έχει καταβάλλει.

Έτσι, σήμερα η μέρα του χαρακτηρίστηκε από πολλές… κινήσεις πανικού.

Είχαμε ρεκόρ κωλοτούμπας καθώς μέσα ένα 24ωρο έκανε δύο. Το πρωί από τη Λάρισα δήλωσε ότι αν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών από την βουλή των Σκοπίων, εκείνος θα παραιτηθεί. Αργότερα, το επεξεργάστηκε, έκανε πιο νηφάλιες σκέψεις και πήρε πίσω την πρωινή του παραίτηση.

Με νέα του δήλωση ανέφερε ότι θα παραιτηθεί μεν, αλλά όταν έρθει η συμφωνία στην Ελληνική Βουλή.

Αργότερα, αφού η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά μετέφερε στο δελτίο ειδήσεων της Έλλης Στάη την πληροφορία ότι η Έλενα Κουντουρά θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, ο Πάνος Καμμένος ξέσπασε στο twitter! Με μία από τις γνωστές ασύντακτες και οργίλες αναρτήσεις του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έγραψε:      

«Είναι θλιβερό και παράνομο η γνωστή κα Στάη και το open να αρνούνται την αποκατάσταση της αλήθειας στο open για τα ψεύδη που είπαν με την Κεχαγιά του ΔΟΛ .

Αρνούνται να βγάλουν τώρα την Έλενα Κουντουρά που την παρουσιάζουν να ψηφίζει ψευδώς την συμφωνία των Πρεσπών»  

Και αμέσως μετά ανέβασε επίσης:  

«Είναι ντροπή αυτή η παραποίηση της αλήθειας από τις ειδήσεις του open την Στάη του Mea και τη Κεχαγιά του ΔΟΛ με στόχο τους ΑΝΕΛ και εμένα προσωπικά»