Είναι η πρώτη φορά από την ημέρα που συγκροτήθηκε η κυβέρνηση Τσίπρα, που ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Νικος Παππάς βρίσκεται στην κυριολεξία σε πολιτικό αδιέξοδο.

Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον Μανώλη Πετσίτη, συμμαθητή, φίλο και στενό συνεργάτη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, εκ των πραγμάτων εγείρουν τεράστιο θέμα προσωπικά για τον κ. Παππά.

Ο ίδιος προσπάθησε σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον (σ.σ. στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ) να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργήσει οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών.

Δυστυχώς ο «συμμαθητής» του κ. Πετσίτη, εξέθεσε ακόμη περισσότερο τον εαυτό του. Γιατί κανείς δεν ποινικοποίησε την παιδική φιλία που είχε με τον συμπαθή σερβιτόρο ο κ. Παππάς. Αυτό που επισημαίνουν οι πάντες έχει να κάνει με το γεγονός ότι μετά το 2015 ο συμμαθητής του υπουργού, άρχισε να γοητεύει επιφανείς επιχειρηματίες της χώρας.

Είναι ενδεικτικό ότι όπως αποκάλυψε το newsbomb.gr, ο κ. Πετσίτης, ελάμβανε αμοιβή από τους Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και Δημήτρη Κοντομηνά.

Προφανώς οι δυο επιχειρηματίες και δεν ήταν πελάτες της καφετέριας που εργάζονταν ο «Μανώλο». Ούτε μπορεί κανείς να πιστέψει ότι οι Λαυρεντιάδης και Κοντομηνάς, πλήρωναν τα συγκεκριμένα ποσά, προκειμένου να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του συμμαθητή του υπουργού. Δυστυχώς, για τον κ. Παππά, η δράση του κ. Πετσίτη, είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό.

Ο λόγος που ο εν λόγω μπαινόβγαινε στα γραφεία των επιχειρηματιών ήταν αποκλειστικά και μόνο η σχέση του με τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.

Επειδή ο συμμαθητής του κ.Παππά, εξαιτίας και της απειρίας του, μπορεί να έχει αφήσει και αποτυπώματα, ικανά για να εκθέσουν ανεπανόρθωτα τον αλαζόνα υπουργό, καλό θα ήταν να μην πετάει με συνοπτικές διαδικασίες στο καλάθι των αχρήστων τον άνθρωπό του.

Όχι τίποτα άλλο μετά την κατάργηση του Facebook, κάποια στιγμή ο «Μανώλο” υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, αντιλαμβανόμενος ότι «τον πούλησε ο φίλος του» να αποδεσμεύσει πολλά από τα κρυμμένα μυστικά, που σίγουρα δεν αφορούν τα διαλείμματα στο σχολείο της Καισαριανής  

Ερώτηση: Είναι τυχαίο ότι οι δυο επιχειρηματίες που έδιναν χρήματα στον φίλο και συμμαθητή του Νίκου Παππά, έχουν σοβαρές εκκρεμότητες με την ελληνική δικαιοσύνη;  

Αξίζει: Το γεγονός ότι ο Μανώλης Πετσίτης, άρχισε να βλέπει επιχειρηματίες αφότου έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει κάτι στον υπουργό διαστημικής πολιτικής;  

Ενδιαφέρει: Το παλάτι που διατηρεί ο Πετσίτης στους πρόποδες της Πάρνηθας το έχει επισκεφτεί ποτέ ο Νικολάκης (ο υπουργός);