Με ένα tweet απάντησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο οποίος έκανε ανάρτηση με φωτογραφία του κ. Δένδια να φοράει στρατιωτικό τζάκετ.

Η ανάρτηση του κ. Καμμένου φορούσε αιχμηρό σχόλιο στο facebook που έκανε ο Στρατηγός Κωσταράκος με το οποίο επιπλήτει τον υπουργό Άμυνας για την εμφάνισή του με στολή, στην πολυεθνική άσκηση «ΜΕΔΟΥΣΑ 7».

Ειδικότερα, ο κ. Κωσταράκος ανέφερε στο σχόλιό του για τον Πάνο Καμμένο ότι ο πολιτικός προϊστάμενος των ΕΔ δεν έχει κανένα λόγο ή δικαίωμα ή ακόμα, σε ένα πιο «πολιτικό πλαίσιο», δεν νομιμοποιείται να φέρει την οποιαδήποτε στολή που περιλαμβάνεται στον Διακλαδικό Κανονισμό Στολών προσθέτοντας μάλιστα δικά του «υπουργικά διακριτικά». Ο Πάνος Καμμένος απάντησε με ανάρτηση με tweet και με την φωτογραφία του κ. Δένδια να φοράει στρατιωτικό τζάκετ.

Ακολούθησε όμως η απάντηση – ανάρτηση του κ. Δένδια προς τον κ. Καμμένο.

«Oι μισές αλήθειες είναι ολόκληρα ψέματα.

Ποτέ δε φιλοδόξησα να παραστήσω τον στρατηγό (στην πραγματικότητα στην επίσκεψη στη Στρογγύλη φορούσα απλώς ένα «στρατιωτικό» μπουφάν με πολιτικά ρούχα και όχι - φυσικά - στολή)», αναφέρει ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.