Σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Χαλανδρίου της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Οι σύγχρονες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη», συμμετείχε η δικηγόρος και τ. αντιπρόεδρος της ΔΣΑ, Ιωάννα Καλαντζάκου η οποία κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της αναφέρθηκε στην άμεση ανάγκη επανεκίννησης της οικονομίας με μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών καθώς και ατη δημιουργία ενός απλού, λειτουργικού και μικρότερου κράτους.

Συγκεκριμένα έκανε λόγο για την ανάγκη επανεκκίνησης της Οικονομίας με μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών και με τη δημιουργία ενος απλού λειτουργικού και μικρότερου κρατους προκειμένου να δημιουργηθούν νέες καλές δουλειές από τις επενδύσεις που θα γίνουν και έτσι αφενός να γυρίσουν τα παιδιά μας και το υψηλό πνευματικό προσωπικό πίσω στη χώρα μας και αφετέρου να ενισχυθεί η πραγματική οικονομία και η φερεγγυότητα της χώρας μας διεθνως προκειμένου να μπορέσουμε να βγούμε στις αγορές και να δανειστούμε αυτόνομα... και να μην μας χορεύουν οι αγορές...»

Επίσης ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης και η βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κεραμέως.