Την πρόθεσή του να ψηφίσει ΝΔ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές επανέλαβε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Θα ψηφίσω ΝΔ, γιατί έχουμε εμφύλιο πόλεμο, εξήγησε, ενώ άκησε δριμύτατη κριτική στο ΚΙΝΑΛ, αλλά και την Φώφη Γεννηματά, λέγοντας πάντως ότι αν δεχόταν να τον συναντήσει, ευχαρίστως θα το έκανε. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα και στις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά με τις απειλές Ερντογάν, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν δεν έχει προετοιμαστεί σωστά.

Για τη δήλωση για τα 370 ευρώ

Ο πρώην υπουργός έδωσε διευκρινίσεις για τη δήλωση ότι ζει με σύνταξη μόλις 370 ευρώ. Σημείωσε ότι επικρίθηκε πολύ «από τους τραμπούκους χρυσαυγίτες και τους άλλους συμμάχους, τα τρολ του Μαξίμου».

Ανέφερε ότι για την υπόθεση του έχει ενημερώσει τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο. «μου απάντησε με έγγραφο υπαλλήλου που δεν καταλαβαίνω τίποτα. Του έλεγα ότι έχω ακούσει την κυβέρνηση πως 1.200 ευρώ μπορεί να έχει ακατάσχετα κάποιος όσα χρέη και να έχει. Μου τα κατέσχεσαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Δεν τα δίνουν δηλαδή. Ισχυρίζονται λόγω χρέους κληρονομικού», υπογράμμισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι δέχεται απειλές ο ίδιος και η οικογένειά του από τους τραμπούκους της Αριστεράς. «Αυτοί μου έχουν επιτεθεί. Όταν μου πέταξε το γιαούρτι γνωστός σ εμένα κάτοικος της Κερατέας στα Καλύβια ο πρωθυπουργός είπε ότι το γιαούρτι δροσίζει. Δεν είναι πράξη βίας. Έχει αλλάξει γνώμη ο κ. Τσίπρας; Έχει αλλάξει τρόπο σκέπτεσθαι;» κατέληξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.