Για κατάρρευση ενός ακόμη «επικοινωνιακού πυροτεχνήματος για τη χώρα και την οικονομία» κάνουν λόγο πηγές της ΝΔ σχετικά με τις νέες καθυστερήσεις στην επένδυση του Ελληνικού

Σύμφωνα με την Πειραιώς, η ίδια η ανάδοχος του έργου εξέθεσε την ιδεοληψία και την ανικανότητα της κυβέρνησης, η οποία δεν ενδιαφέρεται να δημιουργηθούν νέες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

«Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για την ανάπτυξη», τονίζουν οι πηγές της ΝΔ, σημειώνοντας πως η προκήρυξη των επόμενων εθνικών εκλογών, που θα σφραγίσουν τη μετάβαση από την εποχή της μιζέριας στην εποχή των προσδοκιών, είναι πια θέμα χρόνου.

Αναλυτικά, πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνουν:

«Άλλο ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα για τη χώρα και την οικονομία έσβησε σήμερα με την κατάρρευση της θεατρικής παράστασης 'μπουλντόζες στο Ελληνικό'.

Η ίδια η ανάδοχος του έργου, Lamda Development εξέθεσε με ανακοίνωσή της την ιδεοληψία και την ανικανότητα της κυβέρνησης. Οι δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών ότι είναι θέμα ημερών τα έργα να αρχίσουν και οι μπουλντόζες να μπουν στα παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, αποδείχτηκαν άλλη μια απάτη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.