Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, ο προϋπολογισμός του κοινοβουλίου για το 2019 Ο φετινός προϋπολογισμός είναι αυξημένος κατά 7,5 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με πέρυσι και φτάνει στο ποσό των 141.850.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο εισηγητής της πλειοψηφίας κατά την παρουσίαση του φετινού  προϋπολογισμού  η αύξηση αυτή έχει να κάνει με τη σύναψη συμβάσεων με εταιρείες ορκωτών λογιστών προκειμένου να ελεγχθούν τα χιλιάδες «πόθεν έσχες», καθώς  η Βουλή υποχρεούται πλέον να ελέγχει, εκτός των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών και τα πόθεν έσχες δικαστών, των γενικών διευθυντών υπουργείων και άλλων.  

Ακόμη η αύξηση του προϋπολογισμοι έχει να κάνει και με τα αυξημένα ποσά που πρέπει να καταβληθούν στον ΕΦΚΑ  αλλά και όσον αφορά τα αναδρομικά των ενστόλων που υπηρετούν στη Βουλή.  

Κλείνοντας την συνεδρίαση ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης επιτέθηκε για ακόμα μια φορά σε δημοσιογράφους αλλά και στον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο για το θέμα των αναδρομικών των βουλευτών επαναλαμβάνοντας πως δεν υπάρχει θέμα καταβολής τους σε βουλευτές κάνοντας λόγο για «πασίγνωστους παρουσιαστές και πρώην συναδέλφους επιστήμονες».