Επιχειρούν να φτιάξουν μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Σημειώνεται ότι το όνομά του είναι στη λίστα αυτών για τα οποία ζητήθηκε άνοιγμα των λογαριασμών, σε ένα θέμα που έφερε στην επικαιρότητα ο Γ.Παπαχρήστος μέσω του Στίγματος των Νέων.

Για την ίδια υπόθεση υπήρξε απάντηση και από τον ίδιο τον Κώστα Σημίτη

Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι το 2005 στέλεχος της εταιρίας Thales είχε ισχυριστεί ότι χρηματοδοτούν κάποιους για τις φρεγάτες. Σημείωσε πως στην αναφορά του το πρώην στέλεχος είχε πει πως πρόκειται να δώσουν μίζα για το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο τελικά η εταιρεία δεν πήρε.

Είπε ακόμα πως αυτοί που κυβερνούν μέχρι το 2015 κατασκεύαζαν εχθρούς και τώρα θέλουν να κατασκευάσουν ενόχους. «Ανθρωποι που είναι καθαροί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Ας έχουν υπόψιν τους ότι η Δημοκρατία έχει απαντήσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενος στα θέματα ασφάλειας, είπε ότι είναι ένα ζήτημα που πρέπει να ξαναδούμε στη χώρα σημειώνοντας ότι δεν θα πρέπει να γίνεται τυφλή αντιπολίτευση.

Σημείωσε πως το ζήτημα της ασφάλειας είναι μεγάλο, καθώς το έγκλημα στην Ελλάδα έχει μεταλλαχθεί.