Με το στόμα ανοικτό έμειναν πολλά στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ, που παραβρέθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση για τα γενέθλια του Κινήματος Αλλαγής, όταν είδαν στην αίθουσα τον Στάθη Παναγούλη, ο οποίος, σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, επιθυμεί να μπει στα ψηφοδέλτια του νέου φορέα. 

Ο λόγος που τα στελέχη του κόμματος έμειναν άφωνα, έχει να κάνει με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ο ανεξάρτητος βουλευτής για όσους ψήφισαν Μνημόνια, λέγοντας ότι θα πρέπει «να παρακαλάνε να περάσουν από Ειδικό Δικαστήριο».

«Εγώ δεν είμαι τόσο ευγενής και θα το πω ωμά: αυτοί που έβαζαν υπογραφές στα μνημόνια αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του ειδικού δικαστηρίου, τελεία και παύλα», είχε πει το 2014 στη Βουλή για να προσθέσει:

Αυτό σας εύχομαι κι εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη», είχε πει τότε ο Στάθης Παναγούλης, απειλώντας, ουσιαστικά, τους κυβερνητικούς βουλευτές και υπουργούς ότι μπορεί να έχουν την τύχη του άτυχου αμερικανού πρεσβευτή, ο οποίος είχε λιντσαριστεί και σκοτωθεί από αντάρτες.

Μάλιστα, αργότερα είχε επανέλθει και επιτιθέμενος στη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για την λογοκρίσια κατά Τσίπρα στην ΕΡΤ, κάλεσε τον λαό να... στείλουν την κυβέρνηση και τους δύο συγκυβερνώντες αρχηγούς στον Κορυδαλλό. Αφού χαρακτήρισε την κυβέρνηση «κοινοβουλευτική χούντα», στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στις Εκλογές, που θα γίνουν ως τον ερχόμενο Φεβρουάριο, επιβάλλεται ο λαός μας να στείλει το δίδυμο της συμφοράς στο σπίτι του ... και γιατί οχι και στον Κορυδαλλό;», διερωτήθηκε ο Στάθης Παναγούλης. 

Eπίσης, το 2014, με το εμπρηστικό ερώτημα «ποιοι Έλληνες πρωταγωνιστές του Μνημονίου θα ακολουθούσουν τον Πορτογάλο πρωθυπουργό στη φυλακή;» και με μία ανάρτηση που «φωτογραφίζει» τους Σαμαρά και Βενιζέλο είχε «ξαναχτύπησει» 

Όπως τονίζε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Άνοιξε η πόρτα της φυλακής για τον πρώην Πορτογάλο πρωθυπουργό του μνημονίου. Μένει να δούμε ποιοι Έλληνες πρωταγωνιστές των μνημονίων που οδήγησαν τους Έλληνες στην εξαθλίωση, θα ακολουθήσουν, κλείνοντας ο τελευταίος την πόρτα...».

Δείτε την ανάρτησή του