Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου στο οποίο έχει ενσωματωθεί η τροπολογία για την εφάπαξ καταβολή των αναδρομικών στα ειδικά μισθολόγια.

«Εμείς σας κάνουμε πάντα μια σταθερή κριτική. Σκληρή αλλά δίκαιη κριτική και όχι ανήθικη, όπως κάνετε εσείς. Αργά ή γρήγορα όμως θα πάμε σε εκλογές. Σε πέντε μήνες η χώρα θα πάει τουλάχιστο σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές, ίσως και σε εθνικές. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών για εσάς όπως το βλέπουμε, είναι ότι έρχεται μαύρο, φούμο και ντούκο», σημείωσε ο κ. Λοβέρδος

Μάλιστα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ έκανε λόγο για προσπάθεια της κυβέρνησης να κοροϊδέψει και να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό ενώ υποστήριξε ότι με τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα των αξιώσεων των συνταξιούχων δημιουργεί αλαλούμ. «Εσείς υποστηρίζατε ότι αλλάζετε την αρχιτεκτονική και δεν κάνετε περικοπές - και έχετε κάνει τις δραστικότερες περικοπές που έχουν γίνει ποτέ», σημείωσε ο κ. Λοβέρδος.