Στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή του Θανάση Φουσκίδη «Ήτανε Δίκαιο, Έγινε Πράξη» μίλησε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο κ. Λαφαζάνης σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Θανάση Φουσκίδη για τον πολλαπλασιασμό του αριθμού των πλειστηριασμών από το 2015 απάντησε πως «Νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη προδοσία που συνηθίζεται γιατί είναι γεμάτη η ιστορία από προδόσίες αλλά σε τέτοια έκταση και βάθος δε το περίμενα από αυτή την κυβέρνηση. Υπάρχει εκτεταμένος δοσιλογισμός που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την τουρκοκρατία και κατοχή» είπε ο κ. Λαφαζάνης ενώ συνέχισε

«Είναι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί. Είναι θλιβερό για τη χωρά και κατάντημα για την Ελλάδα. Ο λαός δεν πρέπει αν καταστεί συνένοχος της προδοσίας και της λεηλασίας της Ελλάδας γιατί πλέον ξέρει».

Στο τι πιστεύει σχετικά με τον Πάνο Καμμένο και τις παραιτήσεις υπουργών και στο αν εν τέλει αυτός είναι που κυβερνάει ο κ. Λαφαζάνης τόνισε:
«Βεβαίως. Μόνο που θέλω να συμπληρώσω και να προεκτείνω. Δεν είναι αυτό που φαίνεται. Αυτός που τους «έφαγε» και τους 2 (Φίλη, Κοτζιά) δεν είναι ο Καμμένος αλλά ο Τσίπρας. Είναι ο αυτουργός της εγκληματικής προσπάθειας που εφαρμόζεται και δεν αφήνει στη χωρά ίχνος ελπίδας για το μέλλον.
Τέλος, στη συζήτηση των τελευταίων ημερών σχετικά με τον Τζωρτζ Σόρος, ο πρόεδρος της ΛΑΕ απάντησε: 
«Αλίμονο αν αυτή η κυβέρνηση έχει σχέση με την αριστερά. Συμβαδίζει με τον Σορος. Ιδεολογικά, πολιτικά, προγραμματικά. Ακολουθεί νεοφιλελεύθερη πολιτική.