Με φόντο τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχει προσλάβει η πρωτοφανής σύγκρουση ανάµεσα στον υπουργό Αµυνας, Π. Καµµένο, και τον µέχρι πρότινος υπουργό Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καλείται να δώσει λύση σε ακόµη έναν εµφύλιο, που βρίσκεται σε εξέλιξη στα άδυτα του Μαξίµου, µε κεντρικούς πρωταγωνιστές τους υπουργούς Επικρατείας, ∆. Τζανακόπουλο, και Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππά.

Αν και είναι γνωστό πως οι σχέσεις των δύο έµπιστων υπουργών του Αλ. Τσίπρα δεν διέπονται από πνεύµα φιλίας και αγαστής συνεργασίας, πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ηµέρες η κατάσταση ξέφυγε απολύτως από τον έλεγχό του, αγγίζοντας τα όρια της πλήρους ρήξης. Αφορµή στάθηκε η επικοινωνιακή διαχείριση των γεγονότων που προηγήθηκαν, αλλά και αυτών που ακολούθησαν τη θυελλώδη συνεδρίαση του Υπουργικού Συµβουλίου, µε τον ∆. Τζανακόπουλο να κατηγορεί στις κλειστές συσκέψεις του Μαξίµου τον Ν. Παππά ότι επιδίδεται σε «παιχνίδια διαρροών», τα οποία υπονοµεύουν το έργο του, από τη στιγµή που θεσµικά υπεύθυνος για την εκπροσώπηση της κυβέρνησης στα ΜΜΕ είναι ο ίδιος.

Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έφτασε στο σηµείο να φέρει ως παράδειγµα των συνεπειών της «παράλληλης» επικοινωνιακής δραστηριότητας και επιρροής του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής το γεγονός ότι Π. Καµµένος σε αυτόν χρέωσε την ευθύνη για σειρά διαρροών και «γραµµιτζίδικων» σχολίων που έγιναν σε βάρος του στα ΜΜΕ µε αφορµή την πρόσφατη επίσκεψή του στις ΗΠΑ.

*Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας